BIG Image je štamparija koja posluje u okviru Babbler Media Grupe, danas jedne od vodećih kompanija u Outdoor oglašavanju. Svojom internom politikom zasnovanom na ostvarenju i održavanju reputacije u poslovanju, pružanju kvalitetnih, pravovremenih i efikasnih usluga svojim klijentima, Babbler Media Group je prisutna već više od 15 godina na tržištu marketinških komunikacija i usluga u Srbiji.

Osnovna delatnost nam je štampa velikih formata. Tačnije, dizajn, štampa i montaža. Po sistemu ključ u ruke. Dugogodišnje iskustvo u poslu nam je omogućilo da okupimo mrežu profesionalaca u poslu iz različitih oblasti, od dizajnera i fotografa, preko specijalista za štampu i radnika za doradu do aplikatora i montera. To nam omogućuje da da najveći deo poslova realizujemo u okviru sopstvenih kapaciteta – od ideje do montaže. Zajednički zadatak nam je da vizuelni proizvod oblikujemo do njegavog savršenstva.

Štampu vršimo na najsavremenijim Mimakijevim mašinama i bojama koje garantuju dugotrajnost otiska na svim navedenim medijima.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona ili mail-a.

  • Adresa Fruškogorska 14, Sombor

Objavi Komentar