SEGURIDAD DOO-Detektivska agencija Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Ako je razlog Vaše posete znatiželja biće nam zadovoljstvo da Vas upoznamo sa uslugama koje nudi detektivska agencija Seguridad.

U slučaju da je razlog Vaše posete to da imate neki problem i tražite rešenje, uveravamo Vas da ste na pravom mestu, mi ćemo sigurno pronaći rešenje za Vaš problem.

Ideja osnivača Detektivske agencije Seguridad je pružanje detektivskih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Naši klijenti su firme i fizička lica koji trebaju kvalitetnu i pravovremenu informaciju radi donošenja što kvalitetnijih poslovnih ili privatnih odluka. Koristimo se savremenom opremom, proverenim i naučenim tehnikama potrebnim za uspešno obavljanje poverenih zadataka.

Detektivska agencija Seguridad pruža detektivske usluge na teritoriji cele Srbije. Sedište agencije je u Beogradu, ali osim Beograda pružamo detektivske usluge u svim gradovima i mestima u Srbiji.

Osoblje Detektivske agencije Seguridad sastoji se isključivo od iskusnih i visoko kvalifikovanih lica koji su specijalizovani za jedno ili više područja, što nam omogućava da ponudimo široki spektar usluga.

Svi naši zaposleni su uvek usmereni prema klijentu sa ciljem da se pronađe najbolje rešenje za njegov problem. Ističemo se svojim profesionalnim odnosom prema klijentima, poštovanju detektivske etike i zakonskih propisa.

Detektivska agencija garantuje dignitet i tajnost podataka. Podaci o klijentu potpuno su zaštićeni, što naručiocu daje potpunu sigurnost, bez obzira radi li se o fizičkom ili pravnom licu.

  • Adresa Glasinačka 8 , Zvezdara-Beograd

Objavi Komentar