ZIDART NEKRETNINE Beograd

0 / 5
Uporedi Print

ZIDART NEKRETNINE Beograd

Agencija “Zidart ” je osnovana 01.12.1993. god.  Sedište firme nalazi se  na Novom Beogradu, u ulici Džona Kenedija br. 18. Agencija je upisana u Registar posrednika pod rednim brojem 591. Prostor od oko 100m2,  pruža odlične uslove za rad zaposlenima, a klijentima veoma prijatnu atmosferu za zaključenje važnih kupoprodajnih Ugovora.

 

Osnovna delatnost je posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta…) . To predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa svih klijenata uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije.

 

Pod tim podrazumevamo:

 • Prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina

 • Procena vrednosti svake nekretnine – jedan od najbitnijih segmenata poslovanja posrednika u prometu nepokretnosti jeste egzaktna procena (na osnovu relevantnih parametara kvaliteta) i pozicioniranje svake nekretnine na tržištu

 • Prezentovanje aktuelnih nekretnina

 • Oglašavanje u različitim medijima, dnevna i nedeljna štampa, specijalizovani oglasnici, TV, internet

 • Razgledanje nepokretnosti na terenu

 • Pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje

 • Advokatska kontrola pravovaljanosti dokumentacije svake nepokretnosti

 • Izrada Kupoprodajnih ugovora

 • Saradnja sa vodećim poslovnim bankama

 

Trenutno, agencija ”Zidart ” je pozicionirana kao jedna od najuspešnijih i najposlovnijih posrednika za nekretnine u Beogradu.

Agenciju za promet nekretnina “Zidart ” čini tim profesionalno obučenih-licenciranih agenata i menadžera koji prolazeći kroz adekvatnu pravnu i marketinšku obuku mogu profesionalno da odgovore na svaki postavljeni zadatak. Svi menadžeri se dugo bave kupoprodajom nekretnina i poznati su po profesionalnom i domaćinskom odnosu prema klijentima. Osim toga naš tim sačinjavaju i advokati koji se isključivo bave imovinsko-pravnim odnosima. Pored Predugovora i Ugovora koji su deo naše posredničke obaveze izaćićemo Vam u susret pravnim savetima u vezi nekretnina koje Vas interesuju.

 

Jedan od važnih segmenata našeg poslovanja, svakako je i saradnja sa vodećim bankama u Srbiji, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija za naše klijente, kroz hipotekarne i druge oblike kredita. Poslovni imidž naše kuće je atraktivna prezentacija uz obimno reklamiranje u svim relevantnim časopisima kao i svakodnevno ažurna internet prezentacija naše agencije na adresi www.zidart.rs , kao i mnogim drugim sajtovima koji su specijalizovani za promet nekretnina. Sa rastućim značajem integrisanih marketing komunikacija, trudimo se da držimo korak, konstantno unapređujući svoje predstavljanje na internetu. U narednom periodu, plan nam je da razdvojimo prezentacije vezane za porodične kupoprodaje od poslovnih-investicionih koje se tiču značajnih ulaganja u stambenu izgradnju i poslovne komplekse.

 

Tokom svih ovih godina, sa rastom firme rastao je i broj zadovoljnih klijenata koji su preko nas završili kupoprodajne transakcije, svakako uz održavanje visokog nivoa kvaliteta usluga.

Zahvaljujući striktnoj pravnoj kontroli, maksimalnoj proveri dokumentacije i kvalitetno urađenim Ugovorima, agencija“Zidart” do danas nisu imale nijedan sudski spor.

Ozbiljnost, predanost poslu, poštenje, kao i visok stepen profesionalizma istakli su našu firmu na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera svakoj porodici, pojedincu ili preduzeću koji se odluči da prodaje ili kupuje nekretninu.

Pronađite Nekretninu  

ZIDART NEKRETNINE Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 319 39 27; +381 11 260 96 40;
tel:+381 11 260 18 97; +381 60 319 39 27
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
  08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 09:00 - 15:00 -
  • Adresa Džona Kenedija br.18,
   Beograd,
   Srbija