Izrada reklamnog i štampanog materijala Nautilus Ivago – Niš

0 / 5
Uporedi Print

Izrada reklamnog i štampanog materijala Nautilus Ivago – Niš

Firma Nutilus-IVAGO osnovana je 2001 godine. U početku, firma se bavila prodajom potrošnog i reklamnog materijala za fotografe.

Usled povećanja obima posla, proširili smo svoju delatnost na izradu reklamnog i štampanog materijala koji je postao prepoznatljiv po svom kvalitetu, vrhunskom dizajnu i pouzdanosti.

O kvalitetu naših proizvoda I profesionalnosti zaposlenih, svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i činjenica da smo već dugi niz godina, prisutni na tržištima zemalja u okruženju kao i na tržištima nekih članica Evropske Unije.

 

Osluškujući potrebe tržišta i prateći najnovije tehnološke I estetske tendencije u oblasti štampe i vizuelnog predstavljanja , nastojimo da osvežimo našu postojeću ponudu i proširimo je novim proizvodima, kako bi se što više približili potrebama naših kupaca.

U tom smislu u ponudu smo uvrstili I digitalnu štampu malih tiraža visokog kvaliteta, potpuno personalizovanu i prilagođenu svakom zahtevu kupca, kao i bogat izbor poslovne galanterije i raznorodnog reklamnog materijala.

Pored osnovne delatnosti izrade štampanog materijala , prisutni smo i u oblasti distribucije mašina za doradu u štamparskoj industriji, na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Izrađujemo sve što je potrebno da vaše poslovanje istaknete na pravi način.

Ukoliko vas interesuje jedinstvena kombinacija kvalitetne usluge i dobre cene obratite nam se s poverenjem.

Objavi Komentar