Štamparija i kartonaža PRESPRINT Kragujevac

0 / 5
Uporedi Print

Štamparija i kartonaža PRESPRINT Kragujevac

U poslovima štampe prisutani smo  preko 20 godina. Ali je PRESprint kao SZR osnovan 2003. i proširena je delatnost firme.Za sve ove godine rada PRESprint dostiže visok kvalitet i dobar imidž stabilne firme na našem tržištu.O kvalitetu naših proizvoda govori dugoročna saradnja sa mnoštvom fimi koje naše proizvode, kao ambalažni i prateći štampani material svojih proizvoda, šalju u evropsko tržište, što samo po sebi govori o visokom kvalitetu koji zadovoljava sve svetske standarde.

Sa kvalitetnom opremom, velikom stručnosti zaposlenih pružamo visok kvalitet proizvoda i usluga što je naš prioritet po konkurentnim cenama uz kratke rokove isporuke.

PRESprint obuhvata široku lepezu kartonske ambalaže i štampanog materijala.Izrađujemo:

-reklamne flajere,

-blokovsku robu,

-časopise,

-knjige,

 

-plakate,

-vizit karte,

-blokove,

-reklamne zastavice,

-nalepnice,

-etikete,

-kataloge,

-fascicle.

 

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu za vašu proizvodnju od dizajna i pripreme za štampu svih vrsta proizvoda, obradu teksta i prelom za štampu.Kao zaokruženje gotovog štampanog materijala i finalne kontrole u PRESprintu je odeljenje dorade i obrade štampanog materijala: savijanje, perforisanje, štancanje, spiralni povez, broširana izdanja, tvrd povez, šivenje knjiga…

 

Usluge koje nudimo su:

Štamparija i kartonaža PRESPRINT Kragujevac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 190 00 19
email : [email protected]

  • Adresa Despota Uglješe 2, Kragujevac

Objavi Komentar