Povoljni Apartmani Kopaonik APARTMANI NIKOLIC

0 / 5
Uporedi Print

Povoljni Apartmani Kopaonik APARTMANI NIKOLIC

Apartmani Nikolić se nalaze 50m od kompleksa Kraljevi Čardaci SPA. Udaljenost od centra Kopaonika je 5000m. Na relaciji do centra svakodnevno saobraća autobus. Apartmani Nikolić poseduju 1 dupleks i apartman.

Apartman 1 ima površinu 23 m3. Nalayi se u prizemlju i gleda na kompleks Kraljevi Čardaci SPA. poseduje kompletno opremljenu kuhinju i trpezariju. Dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje kao i fotelju na razvlačenje. Kapacitet za 3 osobe. Na raspolaganju Vam je konforno kupatilo sa tuš kabinom. Trenutke odmora možete provesti uz LCD TV kao i bežicni internet koji Vam je uvek dostupan.

         

Apartman 2 – dupleks – ima površinu 44m3, poseduje izvojenu spavaću sobu sa velikim francuskim ležajem, dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i predsoblje. Kapacitet za 4 osobe. Duplex sadrži  odlično grejanje, konforan prostor, sa TV i Internetom.

Ono sto nas odlikuje jeste potpuno nova gradnja, prva sezona u novom ambijentu. Želimo da Vam ponudimo najbolje i najpovoljnije uslove za odmor.

Povoljni Apartmani Kopaonik APARTMANI NIKOLIC

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 83 999 01
email : da-ni-ca@live.com

  • Adresa Cajetinska cesma, Kopaonik

Objavi Komentar