Salon Lepote Bellezze Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Salon Lepote Bellezze Beograd

Bellezze studio lepote pronaći ćete na Vračaru, na adresi Resavska 30 u Beogradu. Novootvoreni prostor našeg salona za negu Vašeg lica i tela, postoji i radi od septembra 2013. godine obuhvatajući na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga, namenjenu isticanju Vaše lepote.
Brojni potrošači su zbunjeni kada je u pitanju odabir salona za negu lica i tela. Svi oni žele da budu sigurni da će na jednom mestu dobiti kvalitetnu uslugu, od strane profesionalnih lica. Vodeći svetski brend u oblasti nege ruku, noktiju i stopala, je upravo iz tog razloga razvio koncept Bellezze salona.

 

Na prvom mestu Bellezze salonu je da pruži visoko kvalitetnu uslugu i da postane za svoje klijente sigurno utočište lepote, na kom je nega ruku, noktiju i stopala na prvom mestu.

Naš salon Vam pruža usluge:

– manikira
– pedikira
– medicinskog pedikira
– gellak-a sa ojačanjem noktiju
– trajni lakovi
– ojačavanja noktiju
– nadogradnje noktiju (trajni frenč ili boja)
– izlivanja noktiju (trajni frenč ili boja)
– depilacije nogu (topla ili hladna)
– depilacije ruku (topla ili hladna)
– depilacija šećernom pastom
– nadogradnje svilenih trepavica
– solarijuma (Mega sun)
– relax masaze
– anticelulit masaže
– masaže leđa
– frizerske usluge

 

Budući da je zadovoljstvo pojedinca sopstvenim izgledom imperativ modernog doba, nastojimo da Vam svojim radom omogućimo da se apsolutno zaljubite u Vašu figuru i lepo lice.
Uz depilaciju po izboru u našem salonu, željeni delovi Vašeg tela biće besprekorno glatki, a manikir i pedikir tretmani će učiniti da Vaše ruke i stopala ostave pozitivne utiske na ljude koje susrećete.

 

Ukoliko ste oduvek maštali o savršenom bronzanom tenu, imamo rešenje za Vas! U maloj oazi mira, našeg kozmetičkog salona čeka Vas solarijum najnovije generacije, koji će Vam omogućiti da do željene nijanse tena, dođete brzo i jednostavno.
Kako bi makar na kratko pobegli od svakodnevnih problema, proporučujemo Vam da doživite jedinstveno iskustvo opuštajućih masaža u našem salonu.

 

Zahvaljujući svojstvu dodira da budi životnu energiju i uspostavlja harmoniju sa duhom i telom pojedinca, masaža predstavlja najprirodniji način da Vaše telo učinite spremnim za nove izazove.
Depilacija, sauna, solarijum, manikir, pedikir, masaže i parafinska pakovanja.

Salon Lepote Bellezze Beograd

  • Adresa Resavska 30 , Beograd

Objavi Komentar