Salon Lepote HELENA – Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Salon Lepote HELENA – Beograd

Salon lepote Helena nudi Vam široku paletu kozmetičkih tretmana koji će dovesti od savršenstva kožu Vašeg lica i tela. U našoj oazi mira i lepote, na jednom mestu nudimo Vam sve ono što je svakoj dami potrebno da se oseća i izgleda savršeno.    
Sa željom da probudimo Vašu ženstvenost i lepotu nudimo Vam sledeće usluge:

 • Nega lica (klasičan tretman lica, antiage tretman, aromaterapija, masaža lica, maske oko očiju, pilinzi, depilacija, korekcija obrva, farbanje obrva i trepavica, nadogradnja trepavica…)

 • Nega tela (anticelulit tretman, gipsane bermude)

 • Manikir (klasičan, OPI SPA, gel za prirodne nokte, parafinska nega ruku, francuski manikir, piling ruku, ukrasni kamenčići, oslikavanje noktiju, nadogradnja i izlivanje noktiju).

 • Pedikir (klasičan, francuski pedikir, trajni frenč, nadogradnja noktiju, OPI SPA pedikir)

 • Depilacija

 

 

 

 

Svima koji žele da se oslobode celulita i masnih naslaga na efikasan način, salon lepote Helena preporučuje anticelulit tretman za smanjenje obima i jačanje muskulature. Masaže se vrše anticelulitnim uljima ili kremama, a tretmani se mogu primenjivati u kombinaciji sa tretmanima “Gipsanih bermuda” koji se koristi za tretiranje celulita, lokalizovane gojaznosti i neelastičnosti kože. Odstranjivanjem tečnosti odlazi velika količina toksina, pa se istovremeno vrši detoksikacija organizma, koža postaje glatka, a vezivno tkivo se učvršćuje.

 

Svima damama koje žele da se oslobode neželjnih dlačica, salon lepote Helena nudi tretman depilacije voskom. Reciklirani vosak se koristi za ruke i noge, dok za intimne delove tela vosak koristimo jednokratno. Takođe, za lice koristimo jednokratni vosak koji se otapa u posebnom aparatu. Nakon tretmana depilacije nanosimo aloja gel koji ublažava iritiranost i pomaže epitelizaciju kože.

Salon Lepote HELENA – Beograd

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 16:00 -
 • Person Raketic Ilijana
 • Adresa Ustanička 204 а , lokal 9 (prizemlje),
  Konjarnik(opština Zvezdara)
  11000 Beograd
  Srbija

Objavi Komentar