Hiperbarična Komora Oxy Beaty Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Hiperbarična Komora Oxy Beaty Beograd

Kozmetički studio u Beogradu – Oxy Beauty, salon u kojem ćete pronaći stručno osoblje i prijatan ambijent u kome Vam nudimo sledeće usluge:
– tretman kiseonikom u hiperbaričnoj komori
– tretman lica kiseonikom
– tretmani tela sa kiseonikom
– hiperbarična komora
– kvantna analiza celog organizma AMQUAT
– AMQUAT analiza tela
– tretman krvnom plazmom
– podmladjivanje lica i vrata krvnom plazmom
– PRP podmlađivanje
– solarijum (Ergoline)

Kiseonik se koristi u službi zdravlja, revitalizacije, podmlađivanja i lepote, čist kiseonik poboljšava prokrvljenost i ishranu kože, njenu elastičnost i čvrstinu, pa se zbog toga koristi za ulepšavanje i usporavanje starenja.Zbog svog antibakterijskog svojstva, čist kiseonik deluje protiv infekcija, smanjuje bol, otok, upale i utrnulost, ubrzava zarastanje rana i smanjuje ožiljke,…

 

Dakle, čist kiseonik je izuzetno koristan i povoljan po Vaše zdravlje, a sada Vam je i lako dostupan uz našu pomoć. Ova terapija je odavno popularna u svetu i uveliko se koristi mi Vam sada pružamo priliku, prvi put u našoj zemlji, da se i sami uverite zašto. Dostupna je svima, bilo da žele da poboljšaju stanje organizma nakon određene bolesti ili da neguju svoju lepotu i kožu. Hiperbarična komora u našem salonu OXY Beauty razlikuje se od onih komora u bolnicama, zato što je pritisak na kome radi dosta manji, tako da nema nikakvih kontraindikacija. Vreme u komori nije ograničeno, preporučuje se serija od 5-10 tretmana a sve se radi u konsultacijama sa našim doktorom prilikom čega Vam nisu potrebni nikakvi dodatni nalazi.

Hiperbarična komora je serifikovan i pravi način da doprinesete svome zdravlju!
Čist kiseonik uspešno se koristi u terapijske svrhe za lečenje: dijabetesa, polineuropatije, sportskih povreda, oslobađa krv od toksina, povećava imunitet, snagu i izdržljivost, podmlađuje ceo organizam, oslobađa organizam od hroničnog umora, potpomaže čišćenje i podmlađivanje kože i svih drugih organa poboljšanjem cirkulacije krvi i ima wellness efekat. Uspešno se koristi i u kozmetičke svrhe za ulepšavanje, usporavanje starenja, takođe smanjuje ožiljke, ubrzava zarastanje, smanjuje bore,stimuliše imuni sistem, razgrađuje masne ćelije – celulit,…

 

Najnovija usluga u našoj ponudi je AMQUAT analiza odnosno kompjuterska kvantna analiza kompletnog organizma uz koju ide tumačenje rezultata i saveti u ishrani tj plan ishrane. Ova brza, pouzdana, bezbolna, dijagnostička metoda otkriva najranija odstupanja od normalnog (zdravog) organizma na putu prema problemima koji se najčešće zovu bolest. Sveobuhvatan sistematski pregled, udoban, bez štetnog zračenja, bez posebne pripreme za pregled, bez kontraindikacija je nabolji način da oslušnete signale koje Vam vaše telo šalje i otkrijete neželjene bolesti ili promene čak pre pojave samih simptoma.

Ukoliko želite zdravu, lepu preplanulu kožu tokom cele godine u našem salonu u ponudi Vam stoji i vrhunski najnoviji Ergoline solarijum, uz pomoć našeg solarijuma dobićete efekat preplanule kože na najbezbedniji mogući način za svega nekoliko minuta, a Choco lampe su garancija za maksimalno uživanje u sunčanju.Takođe, naše stručno i ljubazno osoblje pružiće Vam sve neophodne savete o zdravom i pravilnom sunčanju.

U našoj ponudi se nalazi i PRP metoda podmlađivanja. Ova metoda je jedna od najbezbednijih i najprirodnijih načina da podmladite Vašu kožu,koji ima minimalan period oporavka. Traganjem za najadekvatnijom stimulacijom kože prirodnim putem došlo se do rešenja da se u kožu ubrizga sopstvena krvna plazma tehnikom mezoterapije. Broj tretmana nije ograničen obzirom da se koristi sopstveni krvni serum. Potrebno je 2 do 4 meseca da bi se video pun rezultat procedure.

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
12:00 - 20:00 12:00 - 20:00 12:00 - 20:00 12:00 - 20:00 12:00 - 20:00 - -
  • Adresa Pariške Komune , Beograd

Objavi Komentar