Ordinacija Horus DR.Mirko Đorđević – Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Ordinacija Horus DR.Mirko Đorđević – Beograd

Dr Mirko Đorđević je rođen u Skoplju, a diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Prištini, dok je specijalizaciju sportske medicine završio na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

 

Dr Mirko Đorđević svojim znanjem, radom, idejama i neprestanom željom za novim znanjima oblikovao je potpuno jedinstven i komplementaran način lečenja.

 

U svome inovativnom pristupu on spaja znanja i metode zapadne medicine sa znanjima i metodama tradicionalne istočnjačke (kineske) medicine.

Zapadna medicina raspolaže veoma efikasnim sredstvima za rešavanje urgentnih stanja i napredne metode dijagnostike, dok AKUPUNKTURA i tradicionalna kineska medicina pružaju veoma sofisticirane načine da se unapredi zdravlje i uspostavi narušeni balans tokova energije i funkcija celog organizma. Ova komplementarnost rezultira optimalnim skladom prilagođenim svakom pojedinačnom pacijentu radi pravovremenog i celovitog lečenja, kao i ostvarivanja povezanosti savremenog čoveka sa prirodom uz potpunu prilagođenost individualnim potrebama klijenta.

 

Tretmanu AKUPUNKTUROM prethodi obavezna kompletna dijagnostika po principima tradicionalne medicine i na osnovu uvida u vašu medicinsku dokumentaciju. Praćenje efekata i rezultata tretmana vođenjem detaljne evidencije, omogućava doktoru da u narednim tretmanima preciznije odredi stepen vašeg napretka i optimalno modifikuje kombinacije akupunkturnih tačaka radi što uspešnijeg ukupnog tretmana.

 

Ukoliko se pitate da li vam akupunktura može pomoći za neko od stanja koje nije navedeno, slobodno pozovite Dr Đorđevića ili mu pošaljite email poruku. Njemu će biti drago da odgovori na vaša pitanja.

 

Tokom svog rada na polju fizikalne medicine u Americi, 2008. godine, koncipirao je i ustanovio potpuno originalnu hidroterapijsku metodu- Perišan, koje se pokazala izuzetno efikasnom kod lečenja ukočenosti i bolnih stanja kičme, koštano mišićnog sistema i kontroli stresa.

 

Neophodno je pomenuti i psihološki rad na poboljšanju motivacije i uspešnosti klijenata. Jedna od novina na ovim prostorima je psihološka akupunktura- kombinacija psihološkog savetovanja i akupunkture, koja daje izuzetno dobre i brze rezultate kako kod poslovnih ljudi tako i kod adolescenata i tinejdžera. Ono za šta su nekada bili potrebni meseci razgovora sada se skraćuje na nedelje.

 

Što se sportske medicine i sporta tiče, Mirko Đorđević je sportski lekar i padobranac, aktivni sportista i trener, sa dugogodišnjim iskustvom u radu na Vazduhoplovno medicinskom institutu, kao i u 63. Padobranskoj brigadi gde je rukovodio obukom elite padobranaca radeći na motivaciji, individualanom i grupnom moralu i jačanju sistema vrednosti i koheziji grupe.

Mirko redovno koristi psihološke metode kojima se unapređuje motivacija i uspešnost sportista, počevši sa Autogenim treningom i dalje prema dubljim nivoima psihološke spoznaje i edukacije sa značajnim elementima Neurolingvističkog programiranja.

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 15:00 -
  • Adresa Bulevar Mihajla Pupina 145/62, Novi Beograd

Objavi Komentar