Dubinsko pranje Rogić Ruma

Dubinsko pranje

5.00 / 5
Uporedi Print

Dubinsko pranje Rogić Ruma

Dubinsko pranje u Rumi – Rogić. Izuzetno brzo i efikasno obavljamo usluge dubinskog čišćenja, bilo da se radi o Vašem domu, poslovnom prostoru ili automobilu našim iskustvom i umećem dovešćemo ga to toga da blista.

 

Kod nas po najpovoljnijim cenama možete odraditi:
– dubinsko pranje nameštaja
– dubinskopranje dušeka
– dubinsko pranje troseda
– dubinsko pranje kreveta
– dubinsko pranje stolica
– dubinsko pranje fotelja
– toplo pranje motora
– dubinsko pranje sedišta automobila
– spoljašnje pranje automobila
– unutrašnje pranje automobila
– dubinsko pranje kamiona
– dubinsko pranje autobusa

 

Ukoliko želite da se neko pobrine za čistoću Vašeg auta ili doma, dubinsko pranje – Rogić je pravi izbor za Vas! Pri dubinskom pranju koristimo vrhunske mašine ( Karcher ) sa originalnim sredsvima za kvalitetno i profesionalno pranje. Posedujemo i mašinu za sušenje, koja će osušiti Vaš namestaj u najkraćem mogućem roku i uštedeti Vam dosta vremena. Mašina radi na principu hladnog vazduha.

 

Dakle, ukoliko Vam treba dubinsko čišćenje nameštaja bilo da je od kože, eko – kože, mebla stojimo Vam na raspolaganju. 100% otklanjamo grinje i alergene, temeljno i efikasno otklanjamo i tvrdokorne fleke, dlake kućnih ljubimaca i neprijatne mirise, i činimo Vaš prostor ne samo čistijim i lepšim nego i zdravijim za boravak. Radimo sve od dečijih i bračnih dušeka, troseda, dvoseda, fotelja stolica… Na veću količinu dajemo i popust!

 

Dubinsko pranje Rogić Ruma

 

Novo kod nas u ponudi, da Vaš auto bude kompletno čist! Radimo i spoljašnje i unutrašnje pranje automobila, kamiona, autobusa, mini buseva…

Nudimo i pranje objekata/prostorija i to stanova, lokala, picerija, kafea, restorana i kancelarija (cena po dogovoru).

  • Adresa Knjaza Miloša 50, Ruma

Objavi Komentar