Preduzeće za pružanje štamparskih usluga PROFILPRES Čačak

Preduzeće za pružanje štamparskih usluga Čačak

5.00 / 5
Uporedi Print

Preduzeće za pružanje štamparskih usluga PROFILPRES Čačak

Program

  • Proizvodnja – Aluminijumskih , Induktivnih, Kartonskih zatvarača za : Mlekarsku, Farmaceutsku, Konditorsku Industriju.

  • Proizvodnja – Ručnih, Poluautomatskih, Automatskih, Linijskih Varilica za zatvarače.

  • Štampa Blister folija za tabletiranje za lekove u Farmaceutske svrhe.

  • Štampa fleksibilnih materijala ( uslužno ) na savremenim mašinama za FLEXO štampu.

Srpski proizvod

Svaki zatvarač izrađen u firmi szr „PROFILPRES“ ima potvrdu o poreklu, u slučaju izvoza, carinskih obaveza ili tome slično. I kao takav stekao je naziv : Srpski proizvod.

Preduzeće za pružanje štamparskih usluga Profil Press Čačak

Flexo štampa

Kada je o proizvodnom programu reč, možemo reći da obezbeđuje potrebni standard i poštovanje normi kvaliteta. Flexo štampa je takozvana štampa iz rolne u rolnu. Visoko je kotirana kod rada u velikim tržištima jer pruža visok stepen uštede proporcionalno količini otiska.

Flexo štampu radimo na svim materijalima počevši od običnog papira preko poly-propilena,etilena,aluminijumskih folija

Štampa iz rolne u rolnu je posebno zanimljiva za klijente koji imaju mašine za pakovanje iz rolne.Izlazimo u susret i posebnim narudzbinama, kao što su dobijanje konačnog otiska u formatu tabaka

Štampa se vrši na mašini koja daje visok kvalitet štampe. Konfiguracija mašine je šestobojna. Mogućnost rada sa alkoholnim, vodenim i UV bojama daju visok kvalitet.

Kao firma sa ozbiljnim planovima pratimo i rad svih kolega u grani, posećujemo međunarodne sajmove sve sa ciljem hvatanja koraka sa promenama na tržistu. Na taj način uspevamo da zadovoljimo sve veće potrebe naših kupaca u pogledu kvaliteta, raznovrsnosti štampe i brzine.

Osim samog štampanja, jedna od značajnijih usluga koju pružamo, jeste i priprema štampe. Naši inženjeri grafike će Vam pomoći u dobijanju najadekvatnijeg dizajna i pre-press usluge. Vršimo dizajn i pripremu za štampu za flexo stampu. Umesto Vas ćemo uraditi dizajn, filmovannje i razvijanje ploča čime Vas rešavamo briga vezanih za kompletiranje Vašeg štamparskog projekta. Ukoliko niste zadovoljni postojećim izgledom Vašeg proizvoda, mi nudimo i rešenja za redizajniranje.

  • Adresa Bulevar Vuka Karadžića 31, Čačak

Objavi Komentar