Fizičko tehničko obezbeđenje Sion Gard Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Fizičko tehničko obezbeđenje Sion Gard Beograd

SION GARD d.o.o. je privredno društvo sa sedištem u Beogradu, osnovano 2007. godine. Naše poslovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, kao i na apsolutnoj diskreciji i lojalnosti klijenata. Poslovanje SION GARD-a vođeno je ambicijom da u predstojećem periodu preuzmemo lidersku poziciju u Srbiji, pa čak i šire, u oblasti fizičko – tehničkog obezbeđenja i drugim srodnim oblastima.

Takođe, među prvima u svojoj delatnosti ispunili smo sve uslove za dobijanje neophodnih licenci za obavljanje usluge privatnog obezbeđenja, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.

* Licenca za vršenje poslova fizičko – tehničke zaštite lica i imovine i održavanje reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana; Licenca broj:217
* Licenca za vršenje poslova obezbeđenja transporta i prenosa novca i vrednosnih pošiljki; Licenca broj: 249
* Licenca za vršenje poslova planiranja Sistema tehničke zaštite; Licenca br 28445
* Licenca za vršenje poslova montaže, puštanja u rad i održavanja Sistema tehničke zaštite i obuke korisnika; Licenca br 28446

Poslovanje SION GARD-a vođeno je ambicijom da u predstojećem periodu preuzmemo lidersku poziciju u Srbiji, pa čak i šire, u oblasti fizičko – tehničkog obezbeđenja i zaštite od požara. Želimo da Vam pružimo paket usluga koji će Vam olakšati svakodnevnicu, mi ćemo uštedeti Vaš trud i novac, obzebedićemo Vas i Vašu imovinu, urediti Vaš prostor, izvršiti skladištenje Vaše robe.

Najveća potvrda da je usluga kvalitetno izvršena su naravno naši zadovoljni klijenti, ali i to da smo među prvima u Srbiji koji su ovakvu potvrdu dobili i od strane Međunarodne zajednice i to kroz dobijanje sertifikata ISO 9001:2008. Činjenica da smo prvo preduzeće na teritoriji Srbije koje je uspostavilo integrisan sistem menadžmenta bezbednosti informacija ISO 27001:2011 i sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008 dokazuje da ozbiljno pristupamo svom poslu i da je kvalitet zaista naša najveća snaga.

Procena rizika od katastrofa i Plan zaštite i spasavanja

Kvalitet pruženih usluga i zadovoljni klijenti su nam na prvom mestu. Svesni da su ljudski resursi ono što je najbitnije za dobro izvršenu uslugu, najviše pažnje posvećujemo odabiru kadrova. Da bi u tome uspeli imamo profesionalnu HR službu sačinjenu od diplomiranog andragoga, psihologa i trećeg člana komisije koji je zadužen za vođenje sektora one oblasti za koju se kadar bira (sektora fizičko-tehničkog obezbeđenja, zaštite od požara ili sektora čišćenja i održavanja).

Nivo pozicioniranja SION GARD–a u odnosu na konkurenciju prema ovom kriterijumu je veoma visok. Možemo slobodno reći i da smo u Srbiji vodeći prema ovom kriterijumu, jer znamo da je kvalitetna usluga ono što nas održava na tržištu.

O našim uslugama možete detaljno pogledati OVDE 

Fizičko tehničko obezbeđenje Sion Gard Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 635 9640, +381 69 88 56 708
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Cvetanova ćuprija 20k, Beograd
      Srbija

    Objavi Komentar