Fizičko obezbeđenje – čišćenje i održavanje objekata Imperium Security Beograd

5.00 / 5
Uporedi Print

Fizičko obezbeđenje – čišćenje i održavanje objekata Imperium Security Beograd

Imperium Security je firma sa sedištem u Beogradu, osnovana 2017 godine.

Zadovoljni klijenti su nam na prvom mestu, zbog toga profesionalni kadar je tu da ispuni sve vaše zahteve

Privredno društvo Imperium Security svoje poslovanje započelo je 2017. Godine pod novopostavljenim zakonskim okvirima zakona o privatnom obezbeđenju.
Delatnost privatnog obezbeđenja dugi niz godina bila je neregulisana oblast. U tom periodu veliki broj firmi ove delatnosti temelje svog poslovanja postavilo je na procedurama koje nisu bile regulisane zakonom. Kod Imperium Security-a to nije slučaj.

Od osnivačkog akta, prve radne procedure, prvog službenika obezbeđenja, sve je usklađeno sa zakonom o privatnom obezbeđenju koji je počeo da se primenjuje 01.01.2017. Ovako osnovana firma sigurno ima zdravije temelje na kojima posluje I to je upravo ono što nas izdvaja od svih ostalih firmi za privatno obezbeđenje.

Nova u ovoj delatnosti morala je da postavi čvrstu platformu i ponudi kvalitet, profesionalnost, sigurnost i sve što podrazumeva ispunjenje svih potrebnih uslova za lidersku poziciju u ovoj oblasti.
Tu se ubraja licenca za procenu rizika u zaštiti lica, imovine, I poslovanja, za obavljanje fizičke zaštite I održavanje reda na sportskim, javnim i drugim mestima okupljanja građana.

 

Naši službenici obezbeđenja su svi  licencirani I ispunjavaju sve zakonom propisane uslove za obaljanje poslova privatnog obezbeđenja, ali osim toga oni su pouzdani, visoko motivisani, profesinalni, ažurni, operativni I opravdavaju u svakom smislu svoje angažovanje.

Naravno da je kvalitet najbolja reklama I upravo zahvaljujućI tome vrlo brzo smo došli do proširenja obima posla, a samim tim I do mogućnosti da vam ponudimo sve oblike fizičke zaštite lica I imovine.

Imperium Security nudi:

  • procenu rizika

  • obezbeđenje objekata

  • obezbeđenje ličnosti

  • redarsku službu

  • mobilno obezbeđenje

  • Čišćenje i održavanje objekata

  

Za usluge procene rizika angažovali smo licencirane menadžere bezbednosti i stručne konsultante sa završenim postdiplomskim studijama bezbednosti i respektabilnim operativnim, nastavnim i naučnim iskustvom u ovoj oblasti, koji su osposobljeni da u potpunosti primene nacionalni standard SRPS AL.2.003 – Bezbednost i otpornost društva, u odnosu na relevantne međunarodne standarde i izrade kvalitetan i praktično primenjiv Akt o proceni rizika usaglašen sa ovim standardom.

Raspolažemo sa visokoopremljenim koc-om koji je svojim klijentima na raspolaganju 24h.

Fizičko obezbeđenje – čišćenje i održavanje objekata Imperium Security Beograd

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 11 227 07 65; +381 69 885 6709
email: [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
00-24h 00-24h 00-24h 00-24h 00-24h 00-24h 00-24h
  • Adresa Jovana Bijelića 11, Beograd,
    Srbija

Objavi Komentar