Odrzavanje zgrada, bezbednost MD Profesional Novi Sad

5.00 / 5
Uporedi Print

Odrzavanje zgrada, bezbednost MD Profesional Novi Sad

MD Profesional&Co d.o.o. je kompanija u Novom Sadu, koja se bavi održavanjem zgrada, problematikom upravljanja stambenim zgradama.

 

Naša firma obavlja sve poslove predsednika skupštine stanara na profesionalnom nivou, počevši od nekih administrativno-tehničkih poslova prilikom registracije skupštine stanara kao što su prijava zgrada u J.K.P. Informatika , prijava skupštine stanara, kao i predsednika (nekog iz naše firme) u J.K.P. Informatika (što je zakonska obaveza), razvrstavanje u Republičkom Statističkom Zavodu, dobijanje PIB-a od Poreske Uprave, otvaranje tekućeg računa Skupštine Stanara.

Takodje većina stanara ne zna šta plaća putem računa objedinjene naplate J.K.P. Informatika, pa samim tim ni ne zna na koje usluge ima prava. Zgrade o kojima mi brinemo obilazimo redovno jednom nedeljno i rešavamo sve uočene probleme od zamene sijalica, popravke interfona, diplomat uredjaja, brava, ulaznih vrata,zamene polupanih prekidača,neadekvatnog čišćenja pa sve do sanacije ravnih krovova ili ugradnja uređaja za termo regulaciju.

 

U zgradama o kojima mi brinemo često izdejstvujemo i neke korisne poklone za zgradu kao što su krečenje prizemlja, oglasna tabla ili nešto slično. Cela zamisao našeg poslovanja je da uvek radimo u korist stanara i da svaka naše usluga bude njima podređena i kreirana za njih.

Program održavanja

  • ODRŽAVANJE LIFTOVA

  • ODRŽAVANJE HIDROUREĐAJA

  • ODRŽAVANJE VODOVODA I KANALIZACIJE I GREJANJA

  • ODRŽAVANJE ELEKTRO-INSTALACIJA

  • DEŽURNA SLUŽBA

Fizičko obezebeđenje lica, opreme, objekata i poslovanja je sastavni deo sistema zaštite naše firme.
U skladu sa planom obezbeđenja, bezbednosnom procenom postavljaju se podsistemi koji čine jednu neraskidivu celinu zaštite. Fizičko, tehničko, protivpožarno, i protivprovalno obezbeđenje, su najčešće mere koje se preduzimaju prilikom zaštite objekata.

Za dodatne informacije pozovite navedeni telefon

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 - -
  • Adresa Trg slobode 3, Novi Sad

Objavi Komentar