Apartmani Stanković Sokobanja

0 / 5
Uporedi Print

Apartmani Stanković Sokobanja

Smeštaj se nalazi u strogom centru Sokobanje.

Opremljen je novim nameštajem, klima uredjajima, kablovskom televizijom i dr.

Šest studia u okviru celog smeštaja opremljeni su kuhinjama, spavaćim sobama i sobama za dnevni boravak.

Zgrada u kojoj se nalaze naši smeštajni kapaciteti je termoizolovana i svaki smeštaj ima zaseban ulaz.

I pored toga što je smeštaj Stanković u centru Sokobanje, on je ipak na mirnom mesu u slepoj ulici i sa obezbedjenim parking mestom.

Nalazi se u centru grada kod pošte.

Svi apartmani, studio i sobe imaju TV sa kablovskom. Ima klima uredjaja.

Izdajemo i zimi. Ima centralnog grejanja.

Parking je obezbedjen.

Lila apartman

Nalazi se na prvom spratu, na zapadnoj strani.Poseduje odvojeno spavaci deo sa bracnim lezajem i dnevni boravak u kome se nalazi trosed i fotelja na razvlacenje,max kapacitet 5 odrslih osoba, čajnu kuhinju,terasu, klima uređaj, WiFi,KTV.

 

Apartman Nikola

Nalazi se na 1. spratu. Ima odvojenu kompletno opreljenu kuhinju (el. šporet, frižider, posudje, trpezarijski sto), veliko kupatilo, dnevni boravak (trosed i fotelje koji se razvlače), deo sa bračnim ležajem,max kapacitet 6 odraslih osoba, terasu. WiFi, KTV, klima uredjaj.

Maja studio

Nalazi se na 1. spratu na istočnoj strani. Poseduje bracni ležaj sa još dva pomoćna ležaja(fotelju i dvosed na razvlacenje),max kapacitet 4 odrasle osobe, čajnu kuhinju (rešo, frižider, posudje), terasu, klima uredjaj, WiFi, kablovska.

Jela studio

Nalazi se u prizmelju sa izlazom na dvorište i odličnom hladovinom Poseduje bračni ležaj,samac i jedan pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje),max.kapacitet 4 odrasle osobe. Kompletno opremljenu kuhinju (el.šporet,frižider,posuđe,trepezarijski sto), WiFi, KTV.

Studio Romantika

Nalazi se u prizemlju, u velikoj hladovini. Poseduje odvojeno spavaći deo od kuhinje sa trepezarijom. Kuhinja je kmpletno opremljena (el.šporet,frižider,posuđe, trepezarijski sto). WiFi, KTV.

Trokrevetna soba

Nalazi se na visokom prizemlju, na zapadnoj strani. Poseduje bračni ležaj i jedan samac, frižider, rešo, terasu, WiFi, KTV.

Dvokrevetna soba

Nalazi se na visokom prizemlju, na zapadnoj strani. Poseduje dva samca ležaja, svoje kupatlo,frižider, WiFi,KTV.

Studio Zoki

Studio Teodora

Nalazi se na visokom prizemlju ( 8 stepenika ) okrenut ka istočnoj strani. Poseduje bračni ležaj i samac, čajnu kuhinju ( rešo, frižider, kompletno posudje), TV, kablovsku, WiFi, terasu.

  • Adresa Nemanjina 24, Sokobanja

Objavi Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *