Hotel Villa Breg – Vršac

0 / 5
Uporedi Print

Hotel Villa Breg – Vršac

Hotel Villa Breg sa 4 zvezdice nalazi se na 170 metara nadmorske visine, u podnožju Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana i prijatno osoblje pobrinuće se za Vaš jedinstven doživljaj. Vaše zadovoljstvo uvek nam je na prvom mestu – ne pričamo mnogo, ali se neprekidno poboljšavamo ulažući u asortiman i kvalitet usluga.

 

HOTEL  VILLA  BREG  simbol je temeljnog odmora: 44 sobe i 4 apartmana zrače toplinom i komforom – u 28 intimnih kvadrata ili 35 m² sitnih tajni dobrog raspoloženja u našim premijum sobama. Predsednički apartman (120m²) razgoreva i najsmelije želje. Slobodno koristite mini-bar, telefon, wi-fi, televizor ili sef (u koji možete sakriti i misli – samo zapamtite šifru), kupatilo – neograničeno, jer će Vas Bulgari kozmetika i hidromasažna tuš-kabina ili kada, učiniti sposobnim i snažnim za sve u šta sumnjate. Neke od naših soba imaju i terase, tako da room-service možete pozvati  i zviždukom, i večerati.

Tipovi soba koji su Vam na raspolaganju:
•    Ekonomik
•    Standard 
•    Deluxe
•    Premium
•    Apartman

RESTORAN „EOL“ je prijatelj Vašim kulinarskim željama

U sastavu osoblja Hotela VILLA BREG su vrhunski kuvari. Tradicionalna kuhinja Panonske ravnice ne ostavlja ravnodušnim Nemce, Rumune, Austrijance, ni Čehe, i to samo zato što se priprema uz tačno vreme kuvanja i određenu vrstu začina i posvećenosti. Po tradiciji, štrudle sa orasima i krem-pite uvek su na slatkom meniju… Izbor jela jednak je Vašim željama: imamo i mediteranski meni, sa ukusom mora i himalajskom svežinom. Zdrava i lekovita kulinarska so je samo delić asortimana ZDRAVE HRANE, na kojoj insistiramo. ZDRAVU ili ORGANSKU HRANU stavljamo na prvo mesto zbog čvrste namere da Vam pružimo mogućnost detoksikacije organizma hranom, pod krovom naše VILLE. Pravilo važi i za hotelske i za walk in goste.

 

Za POSLOVNE SKUPOVE predlažemo – Banket salu I (multifunkcionalna postavka, do 60 gostiju), Banket salu II (multifunkcionalna postavka, do 100 gostiju), Kongresnu dvoranu (teatar stil, do 150 osoba), sve sale su savremeno tehnički opremljene: platno, projektor, flip-chart, bele table za pisanje, oglasne table, ozvučenje, Wi-Fi, oprema za simultano prevođenje i dve kabine za prevodioce – sve Vam je na raspolaganju. Ako poželite kafe-pauzu, dođite u Banket hol ili Kamin bar. Uz kafu ćete dobiti i obaveznu vanilicu, još jedan tradicionalni vojvođanski kolačić iz našeg asortimana. Predložićemo Vam i koktel u istom prostoru.

 

 

Po čemu smo jedinstveni?

NOVO!  SPA  CENTAR
Ovo sigurno znate: Kad je telo opušteno, um se smiruje! Našim SPA & Wellness centrom možemo da Vas uverimo da smo oslonac VITALNOSTI, ENTUZIJAZMU I ENERGIJI.

A za to koristimo:

 • unutrašnji bazen

 • spoljašnji bazen (letnja sezona)

 • hidro-masažnu kadu

 • finsku saunu

 • parno kupatilo

 • teretanu sa najmodernijim Cybex multifunkcionalnim spravama i kardio-linijama

 • dečju igraonicu

 • stolove za stoni tenis

U SPA & Wellness centru hotela VILLA BREG ne morate da mislite na brige. Ni da verujete u bajke. Možda samo u harmoniju, mir i tako moćan osećaj zadovoljstva. Relax masaža ima smisla samo ako se prepustite veštim pokretima masera. Kraljevska masaža negativne misli zamenjuje pozitivnim, a vulkansko kamenje izaziva lavu inspiracije i volje. I to nije sve –  VILLA  BREG je pronašla specijalne biljne vrećice za masažu, i  Intraceuticals, LPG, Pevonia. Skin Care System je, u prevodu, čarobni štapić, koji dominira čak i  nad CELEBRITY RED CARPET. Poznate svetske zvezde koriste upravo ovakav prirodan tretman za svoj ten, uz kiseonik kojim hranimo Vašu kožu. The Ultimate Anti-ageing ima snagu da bore pretvori u senke – nevidljive, naravno. Uz manikir, pedikir, frizuru po svojoj volji, depilaciju mednom emulzijom, bićete to i dalje Vi, spremni da se otkrijete u svojoj mladosti i lepoti.

 • Adresa sales@villabreg.com
  Goranska bb, 26300 Vršac

Objavi Komentar