Cafe Bar Mystic Kovin

0 / 5
Uporedi Print

Cafe Bar Mystic Kovin

Klub u Kovinu – Caffe Mystic. Klub otvoren od strane ljudi koji su ljubitelji dobrog provoda. Uživanje u dobrom provodu, muzici u vrhunskom ambijentu bitan je deo svačijeg života. Imajući ovo na umu, oformili smo klub koji u dnevnoj varijanti pruža vrhunsku kafu i poslastice. a u noćnoj odličan provod uz mnogobrojne promocije domaćih i stranih pića.

 

Mi smo:
– noćni klub
– ugostiteljski objekat
– lokal za izlazak
– mesto za izlazak
– noćni provod
– poznati DJ-evi
– elektronska muzika
– domaća i strana muzika
– muzika uživo
– svirke uživo
– veliki izbor pića
– najkvalitetnija kafa Illy

Ukoliko tražite novo mesto za izlazak, po meri Vašeg društva i Vas – Mystic je pravo mesto za vrhunsku zabavu! Vrela atmosfera, vrhunsko ozvučenje i osvetljenje, brzo i uslužno osoblje kao i promocije pića koje smo spremili za Vas, nateraće Vas da nam se vraćate iznova i iznova kada poželite dobar provod.

 

Naš kafić i klub Mystic je počeo sa radom 2011. godine, kao klub i radio do 2015. godine. Cafe Mystic je počeo sa radom u sklopu kluba 2013. godine, na adresi Cara Lazara 85 u Kovinu, gde i dan danas uspešno posluje.

Dve sezone bili smo zakupac objekta na gradskom kupalištu u Kovinu, gde smo bili osnivač i organizator lokalnog DJ FESTA i organizovali najuzbudljivije i najluđe provode za sve ljubitelje elektronske muzike. Doveli smo neke od najpoznatijih DJ-eva što domaćih, što stranih. U našem klubu i na DJ FESTU nastupali su Geo Da Silva iz Rumunije, Dj Mon i Albert Kick iz Spanije, Bang La Decks iz Grčke.

 

Objavi Komentar