Cafe Bar Kutak Smederevo

0 / 5
Uporedi Print

Cafe Bar Kutak Smederevo

Kafić i Bar u Smederevu – Kutak. Kafić izuzetno prijatnog i moderno uređenog ambijenta, savršen za predah uz kafu vrhunskog kvaliteta, ceđeni sok, osvežavajuću limunadu ili pak uz neku od naših poslastica.

 

– ugostiteljski objekat u tržnom centru
– kafić u tržnom centru Stop Shop
– caffe u Smederevu
– vrhunska kafa Illy
– alkoholna pića
– bezalkoholna pića
– veliki izbor prirodnih čajeva
– poslastice
– kolači
– sendviči
– šejkovi
– ceđeni sokovi

 

 

Naš Caffe Kutak je počeo sa radom 12.10.2017. godine u sklopu Shopping Centra Stop Shop Smederevo, koji se nalazi na adresi Salinačka bb.

Idealno je mesto za predah i odmor od brze svakodnevnice i obaveza, mesto gde ćete se osećati krajnje opušteno i prijatno, kao da ste kod svoje kuće. Za to će se pobrinuti naše uslužno osoblje, svojom ljubaznošću i brzom uslugom.

Ponuda kafića je izuzetno bogata, i u svakom trenutku kod nas možete pronaći nešto sveže i ukusno da prezalogajite ili da se zasladite, a dostupan Vam je širok izbor raznih pića. Probajte neke od naših ukusnih sendviča ili kolača koje pažljivo pripremamo za Vas, dok ste u pauzi od šopinga.

A šta ide najbolje uz na primer cheesecake, nego dobra kafa. Neskromno i odgovorno tvrdimo da služimo najbolju kafu u gradu – kafa Illy koja ima tradiciju od preko 80 godina proizvodnje! Za nju opravdano kažu da je savršenstvo ukusa i mirisa. U pitanju je 100% arabika kafa – mešavina 9 vrsta najbolje uzgajane i izabrane kafe, kafa se bere sa čak 9 lokacija u svetu, a izbor kafe se vrši zrno po zrno. Ova vrhunska kafa pronašla je put do zadovoljnih klijenata u preko 140 zemalja sveta, a sada i do nas! Spremili smo Vam i razne akcije, pa tako uz svaku esspreso kafu dobijate Cedevitu gratis.

Pored vrhunske kafe, služimo Vam i preko 20 vrsta prirodnih čajeva – brusnica, borovnica, matičnjak, bokvica, glog, breza, bršljan, hajdučka trava, nana, divlja nana, kamilica, crni dud, neven, kopriva, hibiskus, artičoka, zeleni čaj, crni čaj, rtanjski, lipa, zeleni čaj, brusnica sa malinom, šumsko voće kao i desetak vrsta Milford čajeva. Takođe, imamo i ceđene sokove raznih kombinacija a uvek možete napraviti sopstvenu i jedinstvenu vitaminsku bombu.

 

Dobrodošli u svoj omiljeni Kutak!

  • Adresa Salinačka 10 b , Smederevo

Objavi Komentar