THAI SPA Tajlandska masaža BEOGRAD

Tajlandska masaža BEOGRAD

5.00 / 5
Uporedi Print

Isprobajte drevne metode za uspostavljanje potpunog blagostanja.

Thai Spa je nastao iz želje da našem podneblju približi savršen balans tajlandske filozofije, snagu terapeutskih veština, lepotu njihovih rituala i gostoljubivost, kao i tradicionalno uverenje o očuvanju dobrog zdravlja. Tih, prijatan, opuštajući ambijent naših salona, upotpunjen muzikom dalekog istoka, mirisima eteričnih ulja probudiće Vaša čula i spojiti sa kulturom „zemlje osmeha“. Profesionalni tajlandski terapeuti će Vam pružiti autentično iskustvo bazirano na prirodnoj tradiciji lečenja. Naši holistički tretmani će Vam pomoći da se opustite, povratite energiju, da svoje telo, um i duh dovedete u stanje ravnoteže i harmonije i tako očuvate gipkost i vitalnost.

 

SPA MENI

Tradicionalna tajlandska masaža “Nuad Bo-Rarn”, predstavlja holistički tretman koji deluje na energetski protok pritiskanjem akupresurnih tačaka i linija poznatih pod nazivom Sen. Terapeut primenjuje nežno istezanje i dubinsku masažu tkiva, koristeći svoje ruke, kolena, stopala… Na taj način dolazi do opuštanja, oslobađanja od napetosti, stimuliše se cirkulacija i limfna drenaža, povećava gipkost i održava vitalnost čitavog organizma. Izvodi se na strunjači, u komotnoj pamučnoj odeći bez upotrebe ulja. Tradicionala tajlandska masaža se ne preporučuje trudnicama i osobama sa srčanim oboljenjima i dijabetesom.

Tajlandska masaža stopala: sa korenima u kineskoj masaži staroj oko 3000 godina, tajlandska masaža stopala je kompletan holistički tretman namenjen umu, telu i duhu. On obuhvata ne samo masažu stopala već i listova nogu, a završava se masažom ramena, vrata i glave. Masaža podrazumeva refleksologiju tabana i gornjeg dela stopala uz upotrebu posebne kreme na bazi kamfora i mentola i tradicionalnog drvenog štapića. Dejstvo nastupa odmah, snažno je i dugo se oseća. Tokom tajlandske masaže stopala noga ostaje zamotana u peškir da bi se mišići opustili, a potom se primenjuje čitava serija dugih potpunih pokreta uz dubinsko pritiskanje energetskih linija i tačaka. Uz redovnu primenu ova vrlo delotvorna masaža pomaže fizičkom blagostanju i čini svakodnevni život skladnijim.

Thai masaža sa aromatičnim uljima je neverovatna mešavina Istočnih i Zapadnih tehnika, koja uključuje Thai dubinsku masažu sa istezanjem kombinovanu sa sofisticiranom Švedskom masažom. Naizmeničnim korišćenjem dugih, glatkih pokreta i dubinskog pritiskanja uz stimulisanje akupresurnih tačaka, ova smirujuća, nežna masaža opušta mišiće napetosti i podstiče cirkulaciju. Gnječenje mišića dlanovima ima za cilj da se odstrane posledice stresa i da se ponovo uspostavi ravnoteža u protoku energije kroz telo. Potpuno prirodna biljna ulja koja se lako resorbuju, blagotvorno deluju na kožu čineći je glatkom i sjajnom. U kombinaciji sa pažljivo odabranom mešavinom aromatičnih ulja postiže se terapeutski efekat, a prijatni mirisi opuštaju telo i duh. Thai masaža sa aromatičnim uljima je posebno pogodna za osobe pod pritiskom i za poboljšanje emocionalno-uslovljenih stanja kao što su nesanica, glavobolja, digestivne smetnje, bolovi u leđima. Aroma masaža je istovremeno relaksirajuća i stimulativna.

 

Masaža toplim biljnim kompresama je tretman koji uključuje tradicionalnu tajlandsku masažu, aromaterapiju i lečenje biljem. Biljne komprese – Luk Pra Kob, se sastoje od mešavine aromatičnih i lekovitih tradicionalnih tajlandskih biljaka umotanih u pamučni paketić. Zagrejane na prijatnu temperaturu primenjuju se nežnim pritiskom sa kružnim i kotrljajućim pokretima duž energetskih Sen linija. Kako su pore na koži otvorene i dozvoljavaju delovanje aktivnih sastojaka bilja, stanja kao što su ukočeni, bolni ili istegnuti mišići i ligamenti, bolovi u leđima, migrena, stres i anksioznost su gotovo trenutno olakšani. Biljne komprese mogu biti sjajan dodatak svakoj masaži iz naše ponude.

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
- 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00
  • Adresa Đorđa Stanojevića 9v, Beograd

Objavi Komentar