Modni Frizerski Salon Voltrex

0 / 5
Uporedi Print

Modni Frizerski Salon Voltrex

Voltrex modni frizerski studio nalazi se na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save u ulici Patrijarha Varnave 50, u Beogradu. Svim damama nudi kompletne frizerske usluge, ali i ekskluzivne tretmane za negu i oporavak kose uz upotrebu najkvalitetnije L’OREAL Professional kozmetike.

 

Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo nezi kose, zbog čega smo se odlučili da koristimo isključivo profesionalnu L’OREAL kozmetiku koja postiže maksimalne rezultate i čini Vašu kosu zdravom i lepom. Kako bi Vaša kosa uvek bila lepa i negovana, Voltrex modni frizerski studio nudi Vam sledeće usluge:

– šišanje
– feniranje
– pramenovi
– sve tehnike nijansiranja
– farbanje
– keratin
– olaplex
– ombre
– sombre
– svečane frizure
– glamurozne frizure

 

Ukoliko su Vam potrebni aktivni sastojci u krem formuli za dubinsku obnovu i jačanje kose, ukoliko Vam je potreban oporavak za oštećenu kosu na pravom ste mestu. Olaplextretman preporučujemo svima kojima je neophodan tretman za oštećenu kosu, hemijski tretiranu, blajhanu kosu, farbanu kosu, kosu na kojoj je rađeno brazilsko ispravljanje, mini val jer obnavlja  mostove koji se kidaju kao posledica ovakvih tretmana. Može da se koristi na svim tipovima kose. Tretman kose olaplex-om je revolucionarno otkriće, molekul koji menja celokupnu industriju vezanu za kosu. Olaplex ne sadrži silikone, sulfate, ftalatalate, DEA (diathanolamine), aldehaide.

  

  • Adresa Patrijarha Varnave 50 , Vračar , Beograd

Objavi Komentar