Auto Škola BEO ZNANJE Beograd

Vozi oprezno, sačuvaj život

5.00 / 5
Uporedi Print

Auto Škola BEO ZNANJE Beograd

Autoškola BEO ZNANJE osnovana je 2004. godine. Osnivač i vlasnik je Veselin M Vujisić, diplomirani saobraćajni inženjer, sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada.

ZAŠTO BAŠ MI?

Autoškola “BEO ZNANJE” posjeduje višegodišnje iskustvo u radu i obuci budućih vozača. Osnovna delatnost je osposobljavanje kandidata za vozače “ B” kategorije. Proteklih godina kroz našu autoškolu prošao je veliki broj polaznika.

 

Ne potcenjujući ni jednu autoškolu koja djeluje na našim prostorima, smatramo da imamo najveće iskustvo i autoškolu koja nudi sigurnost u saobraćaju.

Stručnost i korektan odnos prema kandidatima glavni su razlog zašto je auto škola BEO ZNANJE prepoznatljiva velikom broju naših sugrađana, u Beogradu, i šire .

Zbog vas stalno pratimo svjetska zbivanja iz oblasti obuke vozača a i redovni smo učesnici svih seminara iz ove oblasti. Neprestalnim ulaganjem u stručno usavršavanje instruktora, vozni park i u nove, moderne, informatičke i multimedijalne tehnologije postavili smo nove kriterijume u kvaliteti obuke kandidata za vozače i time uveliko pridoneti većoj sigurnosti svih učesnika u saobraćaju.

Naš moto je “OBUKA VAŠEG ŽIVOTA“. Svi naši polaznici i kandidati koji su nam do sada ukazali poverenje su se uverili u to.

Upravo to poverenje sugrađana govori o našim nastojanjima da uvek maksimalno prenesemo svoje znanje i iskustvo na buduće vozače, kao zalog veće sigurnosti vozača u saobraćaju, kao i celog saobraćaja na putevima Republike Srbije pa i Evrope.

Zahvaljujemo se svim našim dosadašnjim kandidatima na ukazanom poverenju, a svim potencijalnim polaznicima poručujemo da nas kontaktiraju.

Obuka vozača po najsavremenijim edukativnim metodama, u skladu sa novim Pravilnikom o obuci vozača. Kod nas u Auto školi možete se obučavati i kod ženskog instruktora sve po vašoj želji. Dođite da se dogovorimo!

 

Napomene:

Da biste započeli osposobljavanje za vozača „B“ kategorije potrebno je da imate navršenih 16. godina, Važecu ličnu kartu, nakon upisa u auto školu, obavezna je teorijska nastava od 30+10 časova, po završetku teorijske nastave polažete teorijski deo ispita (testove). Po položenom teorijskom ispitu potrebno je obezbediti lekarsko uverenje od nadležne zdrastvene organizacije, koje važi godinu dana. Nakon toga kandidat može otpočeti sa praktičnom obukom (vožnja) koja traje 40 n/časova, po završenoj obuci kandidat polaže test iz prve pomoći, nakon toga kandidat može prijaviti polaganje ispita.

Po položenom vozačkom ispitu deobijate probnu vozačku dozvolu. Probna vozacka dozvola traje 12 meseci, a mogucnosti sa probnom dozvolom su:

  • Može se koristiti samo na teritoriji Republike Srbije

  • Zabrana upravljanja vozilom u periodu od 23:00-05:00

  • Zabrana upotrebe telefona i drugih sredstava za komunikaciju

  • Brzina kretanja vozila ne sme biti veća od 90% od brzine koja je dozvoljena na delu puta kojim se vozilo kreće

  • Motorno vozilo kojim upravlja lice koje ima probnu vozačku dozvolu, mora biti označeno posebnom oznakom “P” •

  • Vozač koji ima probnu vozačku dozvolu, a nema navršienih 18 godina života, ne sme da upravlja vozilom bez nadzora lica, koje ima vozačku dozvolu B kategorije najmanje 5 godina

  • Sa probnom vozačkom dozvolom nije moguće upisati obuku za druge kategorije.

Cenovnik mozete pogledati OVDE.

Auto Škola BEO ZNANJE Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 41 27 109; +381 64 569 37 30
email : autoskola.beoznanje@gmail.com

  • Adresa Darinke Radović br. 35, Železnik

Objavi Komentar