Žica Dil DOO

Žičane ograde, plastificirani čelični stubovi, plastificirana bodljikava žica, rabik pletiva, heksagon pletiva, sita, paljena žica, ekseri

5.00 / 5
Uporedi Print

ŽICA DIL je preduzeće sa sedištem u Smederevu na adresi Mihajla Avramovića bb. Sa pogonom od 450m² i uvoznim mašinama visokih preformansi spadamo u konkuretne prizvođače žice na našim prostorima, kapaciteta prerade zice od 4500kg dnevno. Bavimo se proizvodnjom bodljikave žice, univerzalnog pletiva od podcinkovane žice i plastificirane žice raznih boja.

U ponudi jedini imamo artikale koje smo razvili u sklopu našeg proizvodnog programa u sopstvenom pogonu a to su plastificirani čelični stubovi i plastificirana bodljikava žica. Pored ovih artikala imamo i široku ponudu rabik pletiva, heksagon pletiva, sita, paljene žice i eksera svih dimenzija.
Iz dugogodišnjeg iskustva i rada u ovom poslu razvili smo mašinu za proizvodnju pletenje žice kao i alata svih dimenzija za mašine.

  • Slogan Žičane ograde, plastificirani čelični stubovi, plastificirana bodljikava žica, rabik pletiva, heksagon pletiva, sita, paljena žica, ekseri
  • Delatnost Proizvodnja žičanih proizvoda
  • Lokacija / Region Srbija / Smederevo
  • Adresa Mihajla Avramovića bb, Smederevo

Objavi Komentar