Proizvodnja žice i žičanih proizvoda – Žica Best Smederevo

0 / 5
Uporedi Print

Proizvodnja žice i žičanih proizvoda – Žica Best Smederevo

Žica Best Proizvodnja žice i žičanih proizvoda, bodljikava žica, PVC žica, PVC stubovi, POC i PVC paneli (3D ograde), sve vrste sita, farmer pletivo.

 

ŽICA BEST SMEDEREVO

Žica Best iz Smedereva se bavi proizvodnjom univerzal pletiva od pocinkovane i plastificirane žice u više boja, svih mogućih dimenzija, na osnovu potreba i zahteva kupaca.

Svi naši proizvodi su visoko funkcionalni, ekonomični, elegantni i jednostavni za montažu. Jedinstvenost Žica Best poslovanja je u profesionalnoj usluzi, specijalnoj tehnologiji i dugogodišnjoj garanciji na naše visoko kvalitetne proizvode (od 10 do 20 godina).

 

Naša kompanija vidi dugoročnost uspešnog poslovanja u ostvarivanju visokog kvaliteta svojih proizvoda i korišćenju najsavremenije tehnologije.

Ceo poslovni sistem firme zasnovan je na visokoj stručnosti zaposlenih, i spremnosti da se u svakom trenutku odgovori na specifične zahteve kupaca. Očekujemo da će uz povećanje proizvodnih kapaciteta biti više proizvoda sa pečatom ŽICA BEST. Prioritet poslovne politike je podizanje nivoa stručnosti zaposlenih i proširenje tržišta.

 

POC I PVC PLETIVA

U mogućnosti smo da Vam ponudimo iz naših pogona, univerzalna pletiva. Izrađujemo ih od žica u debljinama od 1,6mm do 4mm, kako bi ispunili Vaše potrebe. U visinama do 6m, i dužinama koje su Vama potrebne ogradite Vaše dvorište, plac, poslovni prostor, sportske objekte ili terene. Kao proizvođači plastificirane zice, možemo Vam i ponuditi i pletiva u raznim bojama, kao su: zelena (koja je najzastupljenija), bela, siva, braon, zuta… I jos mnoge druge! Vaše je samo da pozovete i da se uverite u kvalitet i raznovrsnost ponuda.

NAŠE USLUGE:

Proizvodnja žice i žičanih proizvoda – Žica Best Smederevo

  • Adresa zicabest.sd@gmail.com
    Vučak BB
    11300, Smederevo
    Srbija

Objavi Komentar