Servis Traktora Ferenc Poljoservis – Bečej

0 / 5
Uporedi Print

Servis Traktora Ferenc Poljoservis – Bečej

Ferenc – Poljoservis D.O.O. posluje na tržištu Srbije više od jedne decenije i od tada uspešno servisira sve vrste traktora ino proizvođača.

 

Uz pomoć najsavremenijih uređaja za kompletnu dijagnostiku I najkvalitetnijih fabričkih alata I visoko kvalifikovanog osoblja, svaki kvar na Vašem traktoru će biti otklonjen u najkraćem vremenskom roku, uz pristupačne cene I visok nivo kvaliteta.

 

Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koje imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, proširili smo svoje kapacitete i omogućili Vam da u našem maloprodajnom objektu u sklopu servisa nabavite nove i polovne rezervne delove renomiranih svetskih proizvođača, za sve vrste traktora i priključnih mašina.

 

Direktan kontakt sa ino – distributerima i proizvođačima, omogućavaju nam da Vam ponudimo pristupačne cene prilagođene našem tržištu i Vašim potrebama.

 

Veliko iskustvo u servisiranju I održavanju velikih svetskih brendova od 2003.godine, kao i reputacija našeg servisa na domaćem tržištu, koje sigurno čuva kvalitetom usluge i stalnim napredovanjem i praćenjem novih trendova, Vam je garancija da ćete Vašu poljoprivrednu mehanizaciju koristiti još mnogo godina!

  • Adresa Ivana Cirica 90,Becej

Objavi Komentar