Servis i Prodaja Fiskalnih Kasa Obrenovac – Shrooms Soft d.o.o

0 / 5
Uporedi Print

Servis i Prodaja Fiskalnih Kasa Obrenovac – Shrooms Soft d.o.o

Prodaja novih fiskalnih kasa i fiskalnih printera.  Uz kupljenu kasu vršimo BESPLATNU FISKALIZACIJU i BESPLATNO ubacivanje do 100 artikala! U okviru prodajnog asortimana možemo da se pohvalimo  velikom ponudom fiskalnih kasa i printera renomiranih proizvođača INT Raster, Ei Informatika, Sharp, Shollex. Takođe, vršimo i usluge fiskalizacije fiskalnih kasa u najkraćem roku od 24 do 48h od momenta podnošenja zahteva.

 

U ponudi imamo veliki izbor polovnih fiskalnih kasa na koje dajemo garanciju 6 meseci

Ovlasceni smo serviseri za Int Raster program fiskalnih uredjaja (DP-05, DP-25, DP-35, FP-600), Ei Informatika, Sharp Digitron Ist, Shollex

U mogucnosti smo da Vam ponudimo softversko resenje za vodjenje maloprodajnih/veleprodajnih objekata kao i njegovo povezivanje sa fiskalnim uredjajima

Pruzamo mogucnost izlaska servisera na teren I vrsenje intervencije u Vasem objektu.

 

Fiskalne registar kase su po zakonu obavezni uređaji u svakoj firmi koja se bavi maloprodajom (i roba i usluga). Njihova funkcija je generisanje i arhiviranje podataka prilikom prodaje proizvoda i usluga. Kada otvarate firmu ili je potrebna zamena ili servis fiskalne kase – naša firma Vam stoji na raspolaganju!

  

Takođe, nudimo Vam mogućnost zamene fiskalnih uređaja. Zamenite stare uređaje novim, po dogovoru koji sklopimo i koji poštujemo u potpunosti.Naši stručni I profesionalni serviseri i prodavci , sa dugogodišnjim iskustvom u radu i željom da rade kvalitetno i precizno Vam stoje na raspolaganju.

Posetite nas na adresi:

Miloša Obrenovića 7b, 11500 Obrenovac

Ili na web-u:

www.fiskalnakasa.net

  • Adresa Miloša Obrenovića 7b , Obrenovac

Objavi Komentar