Pogrebne usluge, pogrebna oprema Konkordija Niš

Sa Vama Smo Kada Vam Je Najteže

0 / 5
Uporedi Print

Pogrebne usluge, pogrebna oprema Konkordija Niš

Pogrebne usluge KONKORDIJA osnovano je 1989. u Nišu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja, prodaja pogrebne opreme kao i pružanje usluga prevoza pokojnika u zemlji i inostranstvu i izrada posmrtnih plakata.

 

Imamo kompletnu liniju proizvodnje od svoje strugare do izrade finalnih proizvoda (sanduci, krstovi, piramide). Višegodišnje iskustvo naših majstora prenosilo se sa kolene na koleno što je dovelo do istinskog umeća obrade drveta.

 

Vrhunska tehnologija, dobro izabrano i negovano drvo i visok stepen osposobljenosti naših zaposlenih garancija su kvaliteta i široke palete proizvoda naše firme.

U našoj radnji se ožalošćena porodica može snabdeti svim pratećim proizvodima, a veliki je i izbor venaca i cvetnih aranžmana.

  

KONKORDIJA uspešno posluje sve vreme svog postojanja zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda koji zadovoljavaju domaće tržište.

KONKORDIJA ima sklopljen ugovor sa fondom PIO za refundaciju pogrebnih troškova što klijentima pruža mogućnost da sve obave na jednom mestu. Godine iskustva koje imamo iza sebe su garancija da će svi korisnici naših usluga biti uvek zadovoljni.

 

KAD VAM JE NAJTEŽE KONKORDIJA POMAŽE.

Pogrebne usluge, pogrebna oprema Konkordija Niš

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 48 59 169; +381 63 448 790;
tel:+381 66 264 977; +381 18 220 506
email : [email protected]

  • Adresa Cara Dušana 126
    18000 Niš
    Srbija

Objavi Komentar