Medjunarodne Pogrebne Usluge KALETA Požarevac

0 / 5
Uporedi Print

Medjunarodne Pogrebne Usluge KALETA Požarevac

Efikasno pružamo kompletne usluge organizacije dostojanstvenih sprovoda vaših najmilijih, od nastupa smrti do ukopa.

 

Naše veliko iskustvo proizlazi iz dugogodišnjeg rada u ovoj delatnosti, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, zato dopustite da Vam baš mi pomognemo.

Prevoz vršimo najsavremenijim klimatizovanim voznim parkom u zemlji i na Balkanu, nudimo najveći izbor kompletne pogrebne opreme i crne trikotaže.

 

U poslovnim prostorijama pogrebnog preduzeća KALETA naš profesionalni tim će primiti i pažljivo saslušati kako bi vam na pravi način pomogli u organizaciji sahrane.

Kod nas možete izabrati pogrebnu opremu, crnu trikotažu, dogovoriti termin ispraćaja, odabrati venac ili cvetne aražmane, odštampati čitulje, kao i dobiti sva neophodna uputstva oko refundacije pogrebnih troškova.

 

Možete učestvovati u svakoj fazi organizacije ili možete prepustiti sve našem profesionalnom timu, znajući da ćemo uraditi baš onako kako ste Vi to hteli.

Za vas smo dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, kako bi ste odmah po nastupanju smrtnog slučaja, u najkraćem mogućem roku, mogli dogovoriti sve detalje i osloniti se na nas.

 

Medjunarodne Pogrebne Usluge KALETA Požarevac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 286 229; +4369910989778
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Bože Dimitrijevića 32, Požarevac

    Objavi Komentar