Pavlović Garden-Uredjenje Dvorišta

0 / 5
Uporedi Print

Savremeni način života, tempo koji nas sve gura napred, neizostavno nameće kao jedno od najvažnijih pitanja samog ljudskog opstanka kvalitetan odmor i beg od savremenih, stresnih i štetnih civilizacijskih „tekovina“.

Ima li šta lepše i korisnije za  oporavak fizičkog i mentalnog stanja svakoga od nas, od prijatnog prirodnog okruženja,koji će nas vratiti prirodnim korenima, i uliti nam novu životnu snagu?

Naša firma je specijalizovana za uređenje takvih prirodnih prostora, prema Vašim željama, potpuno u skladu sa estetskim ali i zdravstvenim aspektom i filozofijom života.

Uređujemo zelene površine prema Vašim zamislima, i nacrtima, sadimo i prodajemo ukrasne biljke,ukrasne četinare i šiblje a u ponudi imamo i veliki broj lišćara.

U okviru tih površina prema Vašim željama ugrađujemo i razne vrste fontana, potočića, rečica, već prema zahtevima i mogućnostima, a radimo i kompletne projekte Vaših dvorišnih površina.

Kvalitet izvedenih radova i zadovoljna mušterija su nam primarni cilj, i tokom više godina našeg rada postali smo respektabilna firma za uređenje prostora,i stekli  veliki broj zahvalnih i zadovoljnih mušterija koji nam se uvek vraćaju.

  • Adresa Bulevar Dositeja Obradovića 43, Loznica

Objavi Komentar