Pansion za pse PEGONNI – Novi Sad

0 / 5
Uporedi Print

Pansion za pse PEGONNI – Novi Sad

Nalazimo se na početku Rumenke, samo par km od Novog Sada, u mirnom i prijatnom kraju. Pansion se nalazi u dvorištu porodične kuće.

 

  

 
Raspolažemo sa 10 zidanih, prostranih boksova, svaki veličine 7m kvadratnih. U sklopu pansiona se nalazi i 500m kvadratnih koji su namenjeni isključivo za igru i razonodu Vašeg ljubimca.

 

 

U svakom boksu boravi isključivo po jedan pas! Želimo da Vaši i naši ljubimci imaju udobnost i potpuni komfort. Boksovi se svakodnevno čiste a jednom nedeljno se i dezinfikuju.
Znamo da je ostavljanje Vašeg ljubimca stresno, kako za Vas tako i za Vašeg ljubimca. Zbog toga pansion za pse PEGONNI nudi udoban smeštaj za pse, za vreme dok ste Vi odsutni.

  

 

U svakom boksu boravi isklučivo po jedan pas. Da li ste na odmoru ili na poslovnom putu, mi ćemo Vašim ljubimcima pružiti udoban smeštaj i svu ljubav i pažnju koju dobijaju od Vas, u Vašem domu. U tome nam pomaže 25 godina iskustva koje imamo.

 
Prijem pasa

Prilikom prijema psa, vrši se testiranje karaktera i neophodan je validan veterinarski izveštaj o zdravstvenom stanju psa, ne stariji od 72h, kao i potvrda da je pas očišcen od unutrašnjih i spoljnih parazita. Podrazumeva se da pas mora biti uredno i redovno vakcinisan.

 

Smeštaj garantuje bezbedno, konforno i zabavno okruženje Vašim ljubimcima a vama mir i osećanje da ste za svog ljubimca obezbedili optimum.

 

  • Adresa Adi Endrea 75,
    21210 Rumenka
    Srbija

Objavi Komentar