Hotel i salon za ulepsavanje pasa – DOGS EMPIRE Novi Sad

Naša igraonica pruža zabavnu i aktivnu sredinu, istovremeno promovišući dobre manire i društvene veštine

5.00 / 5
Uporedi Print

Hotel i salon za ulepsavanje pasa – DOGS EMPIRE Novi Sad

U Psećem carstvu se Vaš ljubimac može i ulepšati! Kupanje, šišanje, raščešljavanje, čišćenje ušiju i sečenje noktića, uključeni su u usluge salona. Mnogo pažnje poklanjamo ljubimcima koji dolaze u naš salon za ulepšavanje. Dodatni napor i pažnju pružamo mladim ljubimcima koji su prvi put na tretmanu i prilagodjavanju novom ambijentu, kako bi celi proces prošao u prijatnom okruženju. Koristimo profesionalne preparate za negu i ulepšavanje, jer vaši ljubimci zaslužuju samo najbolje. Pristup radu temeljimo na strpljenju i ljubavi prema psima s obzirom na dugogodišnje iskustvo.

 

 

Hotel je otvoren 12. 05. 2018. U mirnom delu Novog Sada na samo 3 km od centra grada. Vlasnik hotela je i vlasnik odgajivačnice patuljastih i toy pudli Coral Empire i godinama je prisutan u svetu kinologije kao veliki ljubitelj pasa, a poslednjih pet godina i kao odgajivač i hendler.

 

Dogs Empire smeštaj za pse nudi uslugu čuvanja pasa manjih rasa do 10kg na sat ili dan, pri čemu ostaju kod nas sa ili bez noćenja. Možemo se dogovoriti za različite opcije boravka, više dana, nedelja ili nekoliko sati tokom nedelje, nakon kojih Vi dolazite po svog ljubimca ili možemo mi doći po njega u dogovoreno vreme.

 

Naša usluga dnevnog boravka nudi mir u miru, a svojim dragim gostima pruža izuzetnu brigu. Dizajniran je specijalno za manje pse, a naša misija je da to učinimo savršenim rešenjem za Vas, njihove zaposlene vlasnike. Tokom dana, Vaš pas će uživati ​​u dovoljnom prostoru i vremenu sa svojim drugarima i animatorima, uvek imati pristup svežoj vodi i indirektnoj sunčevoj svetlosti. Naše prostorije su klimatizovane i održavamo udobnu temperaturu tokom cele godine.

 

 

Naša igraonica pruža zabavnu i aktivnu sredinu, istovremeno promovišući dobre manire i društvene veštine. Psi se igraju pod nadzorom. U poslednje vreme nije retkost da vlasnici proslavljaju rođendane mezimaca, jer ih doživljavaju kao članove porodice. Izlazeći tome u susret naš Hotel i vrtić-igraonica Dogs Empire u svom exkluzivnom prostoru upravo omogućava i organizuje proslave rođendana Vašeg ljubimca. Kod nas možete pozvati Vaše prijatelje da nas posete naravno zajedno sa svojim psima i da svi zajedno provedemo nezaboravne trenutke i proslavimo rođendan Vašeg psa, onako kako ste Vi to zamislili, a oni zaslužili.

 

 

CENOVNIK USLUGA

Rezervacija

Hotel i salon za ulepsavanje pasa – DOGS EMPIRE Novi Sad

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: 021/419-246, 064/328-0784
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 ne radimo
  • Adresa Igmanska 2, Novi Sad, Srbija

Objavi Komentar