Hostel FINE Plus Beograd

5.00 / 5
Uporedi Print

Hostel FINE Plus Beograd

Lociran u samom centru Beograda, Hostel Fine nudi klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi-jem.

Na samo 500 metara od Trga Republike i Savamale, popularne gradske četvrti u kojoj se nalaze mnogobrojni barovi i klubovi.

Sve naše sobe, dekorisane su živim bojama i opremljene LCD televizorima. Pored soba naći će te kupatila sa tuševima i fenom za kosu. U kupatilu možete koristiti besplatne sapune i šampone.

Hostel ima i zajedničku kuhinju sa čajnikom i apartom za kafu. Na posedu se nalazi i prostor za ručanje. Zgrada ima lift.

Stari Grad je odličan izbor za sve putnike koji traže noćni provod, dobru hranu i istoriju. Parovima se posebno dopada ova lokacija — ocenili su je desetkom, prema nezavisnoj anketi.

Knez Mihajlova, glavno beogradsko šetalište udaljeno je samo 500 metara, dok je hram Svetog Save udaljen 1.8 kilometara. Restorani i prodavnice su nedaleko od hostela. Glavna autobuska stanica udaljena je kilometar, a železnička 1.5 kilometar. Aerodrom Nikola Tesla udaljen je 14 kilometara.

U hostelu su Vam na raspolaganju dva kupatila, sa po dve tuš kabine, dva toaleta i dva umivaonika, sa besplatnim šamponom i kupkom.

  • Adresa Dečanska 12, Beograd

Objavi Komentar