Prevodilačka agencija Aquila Prevodi

Prevodilačka agencija

5.00 / 5
Uporedi Print

Prevodilačka agencija Aquila Prevodi

 

osnovana je sa ciljem da svojim klijentima pruži svaku vrstu prevodilačkih usluga u najkraćem mogućem roku uz garanciju da je prevod vrhunskog kvaliteta.

Prevodilačka agencija Aquila Prevodi je specijalizovana za rad sa pravnim licima i nudi usluge prevođenja za većinu svetskih jezika.

Prevode rade stručni i sudski prevodioci veoma kvalitetno i u dogovorenim rokovima po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Moguće je raditi prevode sa jednog na drugi strani jezik, kao i simultane i konsekutivne prevode.

Za dodatne informacije molimo Vas da pogledate našu web prezentaciju www.aquilaprevodi.com, ili nam se možete obratiti putem e-mail adrese [email protected].

Vizija prevodilačke agencije Aquila Prevodi je da bude prevodilačka agencija prvog izbora za sve klijente u regionu.

Da bi ovo ostvarila agencija je uspostavila saradnju sa najboljim prevodiocima na ovim prostorima. Profesionalci sa kojima radimo, prevodioci za sve svetske jezike, garant su kvaliteta i pouzdanosti.

Agencija pruža sve vrste prevodilačkih usluga:

  • Obični i stručni prevodi iz svih oblasti

  • Prevodi sa overom sudskog tumača

  • Usmeno prevođenje (konsekutivno i simultano)

Tekstovi za prevođenje mogu da se dostavljaju direktno u agenciju ili elektronskim putem. Za klijente koji se nalaze van Beograda prevode overene od sudskog tumača možemo da šaljemo poštom.

Jezička pokrivenost Aquila Prevoda: prevodimo sve svetske jezike koji su u upotrebi i izučavaju se na našim univerzitetima.

Sudski tumač je prevodilac kojeg je Ministarstvo pravde ovlastilo da svojom overom potvrdi i garantuje da je prevod koji je sačinio veran originalu, odnosno izvornom tekstu koji se prevodi.

 Fleksibilni smo i dostupni 24 časa dnevno 7 dana u nedelji.

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 - -
  • Adresa Pete kozarske 15b, Beograd

Objavi Komentar