Hotel MK Loznica

0 / 5
Uporedi Print

Hotel MK Loznica

Preduzeće ABC invest d.o.o sa svojim glavnim objektom *Hotel MK* bavi se pružanjem usluga smeštaja, ishrane kao i svih vrsta organizovanja proslava ( svadbe, krštenja, punoletstva, mature, zabave, prolazne ručkove, porodični vikend ručak, poslovne ručkove i sl.)

Sve ono što Vi zamislite nas stručni tim je tu da to realizuje. U našoj ponudi je i ketering služba koja Vam je uvek na raspolaganju ako vama bitan datum obeležavate na nekom drugom mestu (u firmi ili kući).

Restoran raspolaže sa dve odvojene sale – velika svečana sala sa 200 mesta savremeno opremljena, klimatizovana, a za poslovne potrebe mala sala 30 mesta, savremeno opremljena,klimatizovana kao i 150 mesta u letnjoj bašti.

U maju 2018 godine *Hotel MK* je dobio kategoriju hotela sa tri zvezdice.

Dobro nam došli, Vaš *Hotel MK*

APARTMANSKI SMEŠTAJ

Restoran poseduje dva apartmana sa terasama i 15 soba – 1/1, 1/2, 1/3 uređenih po najvišim standardima. Sve sobe su klimatizovane, TV, WC, kupatilo, bežični internet, mini bar.

 

 

 

PROSLAVE

*HOTEL MK* bavi se organizovanjem svih vrsta proslava ( svadbe, krštenja, punoletstva, mature, zabave, prolazne ručkove, porodični vikend ručak, poslovne ručkove i sl. ) Sve ono što Vi zamislite nas stručni tim je tu da to realizuje.

U našoj ponudi je i ketering služba koja Vam je uvek na raspolaganju ako vama bitan datum obeležavate na nekom drugom mestu .(u firmi ili kući) HOTEL MK raspolaže sa dve odvojene sale – velika svečana sala sa 200 mesta savremeno opremljena, klimatizovana ,a za poslovne potrebe mala sala 30 mesta savremeno opremljena,klimatizovana kao i 150 mesta u letnjoj bašti.

 

SPORTSKO REKREATIVNE AKTIVNOSTI

Prednost HOTEL MK se ogleda u pogodnosti da zadovolji potrebe, kako sporstkog,poseduje teren za mali i veliki fudbal, košarkaški teren kao I blizinu sportske zatvorene hale, i gradskog bazena/ tako i poslovnog i kongresnog turizma, jer postoji mogućnost organizovanja raznih manifestacija, u saradnji sa TOG-Loznice..

U blizini je planina Gučevo, Tršić – rodno mesto Vuka Karađića, Banja Koviljača – kraljevska banja, manastir Tronoša iz XIII veka.

POSLOVNA PONUDA

Loznica je grad u Podrinju na zapadu Srbije čija priroda je podarila nebrojane mogućnosti za ostvarenje svih želja vezanih za turizam i rekreaciju.

Prepoznatljivi smo po mnogim prirodnim lepotama, istoriskim događajima, znamenitim ljudima…

Mi ćepo Vam nešto ponuditi a Vi samo treba da otkrijete lepote našeg kraja prema ličnom interesovanju, što može biti nezaboravna avantura. Naravno mi ćemo Vam pomoći u tome.

Mi smo ABC Invest doo, sa svojim glavnim objektom “Plavi Restoran” sa sedištem u gradu Loznici.
• Posedujemo 2 objekta za smeštaj sa ukupno 39 soba (90 ležaja),
• restoranom od 200 mesta i malom salom sa 25 mesta
• zatvorenu baštu sa 40 mesta i otvorenu sa 70 mesta
• savremenu kuhinju sa pripremom zdravih i dobro izbalansiranih obroka
• vodenicu za mlevenje integralnih žita
• autentični vojni kazan
• veliki parking prostor za autobuse i aute

Objekat je počeo sa radom 01.01.2018. godine sa kompletno renoviranim sobama i nameštajem, sve sobe su opremljene sa TV i Wi Fi uređajima.

Neposredno do naših objekata nalaze se 2 travnata profesionalna terena za fudbal, košarku, odbojku, koja mogu da se koriste.

Medicinski centar se nalazi na udaljenosti od 200metara

Na 150metara od smeštaja nalazi se zatvoreni Sportski centar sa otvorenim olimpiskim bazeno. Za ekskurzije i rekreativnu nastavu posedujemo diskoteku sa 100 mesta.

Pružamo odliče uslove za održavanje seminara, likovne kolonije, prolaznih ručaka, ekskurzije, rekreativne nastave kako i realizaciju pripreme sportskih ekipa.

Dobri klimatski uslovi, zdrava hrana i dobro organizovane aktivnosti čine boravak prijatnim i korisnim.

Moguće je organizovati izlete sa vodičem, na sledeće desinacije. Tršić, Tronoša, Banja Koviljača, etno kompleks “Sunčana Reka”, planina Gučevo, Cer, botanička bašta Lipnica.

  • Adresa Marka Radulovića bb, Loznica

Objavi Komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *