ARCH Hostel i Restoran Pančevo

5.00 / 5
Uporedi Print

ARCH Hostel i Restoran Pančevo

Arch je nastao još davne 1991. godine kao mali cafe bar sa bilijarom, šankom i samo 6 stolova. Upornim radom i stalnim angažovanjem dolazilo je do stalnih poboljšanja i proširenja, da bi se 1996. godine otvorio i renomirani restoran sa kapacitetom od 40-tak osoba sa velikom fontanom i akvarijumima. Tokom godina su u restoran svraćale velike ličnosti, kao što su Džej, Zdravko Čolić, Rođa Raičević, Zoran Đinđić, Boba Stefanović i drugi. U skorije vreme je dorađena i dečja igraonica za 30-tak dece na bazi mini diskoteke.

 

 

Takođe smo u našim prostorijama otvorili i hostel. U hostelu imamo dve sobe sa upotrebom zajedničkog kupatila i jedan apartman koji ima svoje posebno kupatilo, a sastoji se od jedne sobe sa tri ležaja i druge sa jednim bračnim ležajem i kupatilom. Sve sobe imaju centralno grejanje, klimu, kablovsku televiziju, wi-fi internet, kao i telefon koji je povezan sa šankom i kuhinjom.

 

Lokal se nalazi preko puta sportskog centra u bujnoj vegetaciji i ima svoj parking prostor. Nalazimo se na putu za Vršac, na svega 2 km od centra grada.

 

 

U dogovoru sa vama organizujemo sve vrste druženja i proslava na obostrano zadovoljstvo.

ARCH Hostel i Restoran Pančevo

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63/508-719
email : info@restoranarch.com

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Makedonska 9, Pančevo, Srbija

Objavi Komentar