Sapuni od svezih prepelicinih jaja Tanoshinde DOO

Sapuni od svezih prepelicinih jaja Tanoshinde DOO

5.00 / 5
Uporedi Print

 

Sapuni od svezih prepelicinih jaja Tanoshinde DOO

Japanske prepelice su jedine ptice koje ne mogu da se zaraze nijednom bolešću, otporne su na viruse i imaju mogućnost prenošenja imuniteta putem oplođenog jajeta koje je izuzetno lekovito. Životni vek prepelice je 3.5 godine. Telesna temperatura ove ptice je viša od 40 stepeni.

 

Farma naših prepelica se nalazi 38 km od Vršca, u Hajdučici. Put od prepelice do sapuna Tanashinda cosmetics dug je 6 meseci! Jaja japanskih prepelica se nalaze u inkubatoru 30 dana dok se ne izlegne nova ptica. Potrebno je da prođe još 2.5 meseca da bi prepelica počela da nosi jaja i još 2.5 meseca dok se ne izradi sapun.

Osnova(baza) svih sapuna Tanashinda cosmetics su ulja, tj. masti prirodnog porekla, mirisne note i velika količina jaja japanskih prepelica zbog čega su jedinstveni i izuzetno lekoviti.

Potrebno je 1500 jaja za 10 kg smese za sapune Tanashindo Cosmetics koji su ručno pravljeni i sečeni i kao takvi izuzetno atraktivni i kvalitetni.

 

Sportisti koriste jaja japanske prepelice kao „dozvoljeni doping“ zarad sticanja bolje kondicije.Japanski naučnici su napravili eksperiment: istovremeno su ozračili jaja kokoške i prepelice. Posle mesec dana, jaja prepelice su bila potpuno zdrava, dok su kokošija jaja zadržala radioaktivnost.

 

Sapuni od svezih prepelicinih jaja Tanoshinde DOO

  • Adresa Obilićev venac 18-20, Beograd

Objavi Komentar