GT LIFT D.O.O Ugradnja Proizvodnja Projektovanje Liftova

GT lift d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, projektovanje, prodaju, modernizaciju, montažu i servisiranje svih vrsta liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka.

5.00 / 5
Uporedi Print

GT LIFT D.O.O Ugradnja Proizvodnja Projektovanje Liftova

GT lift d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, projektovanje, prodaju, modernizaciju, montažu i servisiranje svih vrsta liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka. GT lift d.o.o. je ovlašćeni montažer i serviser kompanije KLEEMANN sa kojom imamo saradnju dugu više od 14 godina. Isto tako imamo Ugovor o saradnji sa renomiranim Španskim proizvođačem liftova (MB-GT lift) koji za potrebe GT lift-a proizvode liftove pod našim imenom. Saradnjom sa pomenutim kompanijama smo u mogućnosti da Vam ponudimo sve vrste liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka, koji imaju odličan odnos cena-kvalitet.

  

 MONTAŽA

Dugogodišnje iskustvo naših montera garantuje sigurnu mont   ažu od starijih tipova liftova do najsavremenijih. Naši vodeći monteri su iskustvo stekli montirajući liftove najrazličitijih svetskih i domaćih proizviđača, kako po zemlji tako i po inostranstvu. Posedujemo sertifikate za montažu i servisiranje liftova kompanija KLEEMANN i ORONA, i redovno se vrši usavršavanje znanja na stručnim seminarima pomenutih kompanija.

ODRŽAVANJE

GT Lift trenutno održava preko 100 liftova, različitih tipova i proizvođača. Smatramo da je redovan i kvalitetan servis lifta od presudnog značaja za njegov siguran i besprekoran rad. Pri redovnom servisu koristimo najsavremenije tehnologije i sredstva što znatno povećava vek trajanja elektro-mehaničkih sklopova lifta. Svi liftovi u održavanju GT Lift-a se redovno kontrolišu kako internom službom tako i godišnjim tehničkim pregledom od strane za to ovlašćene firme.
Servis lifta je obezbeđen 24h, svih 365 dana u godini.

  

MODERNIZACIJA

GT Lift poseduje bravarsku radionicu za izradu i popravku manjih elektro i mehaničkih sklopova tako da uz malo ulaganje starim ili istrošenim liftovima vraćamo stari sjaj. Ako imate potrebe za modernizacijom Vašeg lifta, promenom obloga kabine, zamenom komande lifta, pozivnih kutija i sl., kontaktirajte nas, i rado ćemo Vas posavetovati i ponuditi naše rešenje.

PROJEKTOVANJE

Dugogodišnje iskustvo u projektovanju liftovskih postrojenja je od velikog značaja za kvalitetan rad u isporuci i montaži liftova. Posedujemo licence za projektovanje i izvođenje mašinskih instalacija, i uz svaki isporučeni lift se prilaže i projekat mašinskih instalacija (Glavni ili Izvedeni).

GT LIFT D.O.O Ugradnja Proizvodnja Projektovanje Liftova

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 286 2025
email : [email protected]

  • Slogan GT lift d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, projektovanje, prodaju, modernizaciju, montažu i servisiranje svih vrsta liftova, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
  • Delatnost Ostale uslužne aktivnosti
  • Lokacija / Region Srbija
  • Adresa Ilindenska 11, Beograd, Srbija

Objavi Komentar