Salon venčanica Čarolija Beograd Novi sad

Salon venčanica Beograd Novi sad

5.00 / 5
Uporedi Print

Salon venčanica Čarolija Beograd Novi sad

Salon venčanica Čarolija je osnovana 1995. godine u Novom Sadu, kao samostalna zanatska radnja. Deset godina izrađivala je samo unikatne venčanice i svečane haljine. Više stotina cenjenih mušterija, govori o kvalitetu naših usluga i ljubaznosti našeg osoblja.

Najbolja reklama o našem radu je preporuka brojnih mušterija. Zbog velikog interesovanja mušterija u zemlji i inostranstvu, kao i zbog velikog obima posla, inspirisani venčanjima u Las Vegasu, odlučili smo da deo te čarolije prenesemo i u naš grad.

U saradnji sa najvećim američkim modnim kućama za venčanice, klijenti će imati prilike da vide, iznajme i kupe najunikatnije i najmodernije svetske modele venčanica Enzoani, Sottero Midgley, Maggie Sottero,Sherri Hill.

A, od sada iz egzotične Barselone, Vam stižu ekskluzivne španske venčanice San Patrick i Pronovias, takodje smo obogatili našu ponudu venčanicama Rosa Clara Diamonds i Nicole Exclusive.

Devojke ce imati priliku da vide, iznajme i kupe najmodernije i unikatne modele za svoje nezaboravne trenutke.

Pažljivo odabran tim će učiniti sve da zablistate u punoj, svojoj lepoti.

Čarolija je proširila svoju bogatu i kvalitetnu ponudu tako da pored venčanica, možete naći i excluzivne haljine poznatih svetskih brendova Sherri Hill ,Pronovias,Rosa Clara i Sonia Pena.

Za Vašu jaču polovinu imamo i odela Carlo Pignatelli, košulje,cipele...

 

Kvalitetom iznad, cenama ispod, za venčanicu ispred svih, salon venčanica Čarolija – najpoznatije venčanice u Beogradu i Novom Sadu.

Objavi Komentar