Milinović drvo – Izrada nameštaja po meri

0 / 5
Uporedi Print

Milinović drvo – Izrada nameštaja po meri

Milinović drvo – Izrada nameštaja po meri bavi se proizvodnjom i ugradnjom nameštaja. Kroz godine rada sticalo se iskustvo i rastao je kvalitet kao i broj mnogobrojne zadovoljne klijentele.
Sve što zamislite ili poželite Milinović pravi za vas. To je ono po čemu smo stekli prepoznatljivost i poverenje naših kupaca.

 
Milinović drvo svojim kupcima nudi kavlitetno izrađen nameštaj po veoma pristupačnim cenama. Kod nas je usluga kompletna, bilo kod izbora dekora, ili  nameštaja.

Pored izrade nameštaja vršimo uslugu rezanja pločastih materijala: iverice, medijapana, hdf, osb ploča, kuhinjskih radnih ploča.

 

Brza i kvalitetna izrada kao i kvalitetna montaža je ono sto je i moto tima Milinović drvo. U izradu našeg nameštaja utkano je puno truda i ljubavi i svaki komad nameštaja za nas je jedinstven. Od komadnog nameštaja, preko dnevnih, spavaćih i dečijih soba, plakara, cipelara, uz pomoć stručnog tima rađa se nameštaj nove generacije. Pratimo sve svetske trendove i procese izrade nameštaja tako da smo u samom vrhu.

 

 

  • Person Ljubomir Milinović
  • Adresa Srete Mirčetica 2, Belegiš

Objavi Komentar