Selidbe i Prevoz Perišić Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Selidbe i Prevoz Perišić Beograd

Selidbe i transport u Beogradu – Perišić. Naš tim profesionalaca je tu da vam obezbedi selidbe ili transport robe u Beogradu bez problema, prilagođenim profesionalno opremljenim vozilima za selidbe i transport po izuzetno povoljnim cenama.

– selidbe
– transport nameštaja
– transport pojedinačnih i malih stvari kombijem ili automobilom
– transport vozilima sa obloženim podovima, bokovima i stranicama tovarnog prostora
– pakovanje zaštitnom folijom
– pakovanje kartonskom ambalažom
– prenos klavira
– prenos kasa i sefova
– prenos mašinskih uređaja
– montaža i demontaža
– odnošenje nepotrebnih stvari gratis
– kombi prevoz
– transport kamionima od 3t, 5t, 7t

 

Tu smo zbog vas, i spremni smo da u bilo koje doba dana ili noći odgovorimo na vaš poziv, i da vam izadjemo u susret. Nudimo Vam besplatnu procenu cene selidbe i besplatne savete u vezi sa selidbama. Takođe, radimo vrlo pedantno tako da ne brinite da će iza nas ostati krš i lom jer obavljamo i čišćenje stambenog i poslovnog prostora posle selidbe. Prevozimo stvari i nameštaj, demontiramo, montiramo sve od nameštaja do poslovnog prostora i pogona. Ukoliko u toku preseljenja odlučite da neke stvari ne želite u novom stanu ili poslovnom prostoru jer su dotrajale i nisu za dalju upotrebu mi Vam nudimo gratis odnošenje nepotrebnih stvari.

 

Naši kamioni i kombi vozila sa obloženim podovima, bokovima i stranicama tovarnog prostora su spremni da vam priteknu u pomoć u toku selidbe. U našem voznom parku nalaze se pored automobila i kombija i kamioni od 3t, 5t, 7t.

  • Adresa Beograd , Srbija

Objavi Komentar