Trubači za svadbe i veselja Mileta Novkovića

5.00 / 5
Uporedi Print

Trubači za svadbe i veselja Mileta Novkovića

Veselje počinje i završava se zvukom trube.

Ne želite svadbu ili bilo koje drugo veselje na koje će gosti sedeti, zar ne, mi to nećemo dozvoliti jer zvuk koji dopire iz naših instrumenata ne ostavlja nikog ravnodušnim i diže sve na noge. Nek Vaše veselje bude dogadjaj koji će se dugo dugo prepričavati. Sviramo sve vrste muzike, nema pesme koju ne znamo zasvirati. Jer to je ono što najbolje radimo – trubači Beograd – trubači Mileta Novkovića.

Sviramo razne instrumente i od malena smo zavoleli trubu i muziku. “Trubači Beograd” orkestar za sve vrste veselja, svadbe, veridbe, rodjendane, mature, krštenja, šta god slavili, koja će se pamtiti. Sviramo po celoj Srbiji i šire, dolazimo u svaki grad na Vaš poziv, zato rezervišite trubače za svoje veseljesvadbu ili slavlje. Ukoliko živite ili radite u inostranstvu Austrija, Švajcarska, Nemačka, Slovenija, Hrvatska bez brige doćićemo kod Vas. Rezervišite kvalitetnu muziku i trubače za najvažniji dogadjaj u Vašem životu.

Kažu da leči dušu, uveseli i najtužnijeg, uveliča svaku priliku i daje poseban smisao svemu što se slavi i proslavlja.

Ako se slažete da nema veselja bez trubača, a svi znamo da u Srbiji nema veselja, svadbe ili slavlja bez trubača, na pravom ste mestu.

Mi Trubači Beograd smo nezaobilazni deo svakog slavlja, garantujemo zabavu jer znamo da podignemo atmosferu do usijanja, to je ono što najbolje radimo, znamo kad i šta da zasviramo, zvuči naše trube dopiru daleko, bude emociju i dižu sve goste na noge.

  • Adresa Jurija Gagarina 83, Vladičin Han

Objavi Komentar