SARTEN AMBALAŽA Paraćin

0 / 5
Uporedi Print

SARTEN AMBALAŽA Paraćin

Sarten Srbija je predstavništvo turske kompanije Sarten. Sarten u Turskoj ima 12 fabrika za proizvodnju metalne, plastične i PET ambalaže kao i TO poklopaca, jednu fabriku u Bugarskoj za proizvodnju metalne ambalaže i jednu fabriku za proizvodnju aeroslol boca u Rusiji. Namena Sartenovih proizvoda je široka.

 

 

Sarten je započeo proizvodnju metalne ambalaže 20. marta 1972,  u svom postrojenju u Čorlu. Kako bi zadovoljili potrebe brzog rasta na  turskom tržištu, Sarten  je ubrzo otvorio nove  fabrike. Kao rezultat strateškog rasta fabrike, Sarten danas posluje u 12 pogona, smeštenih u  Silivri, Gebzeu, Karachabeiju, Geliku, Manisi , Adani i Ajvaliku. Ulaganja u postrojenja pratila su  potrebe Sartenovih kupaca- postrojenja su podizana planski, na lokacijama gde su koncentrisani kupci.

 

 

Asortiman Sartenovih proizvoda predstavlja:  metalna ambalaža, savijajući (twist) poklopci  i ostali plastični dodaci.

Sarten proizvodi  metalnu ambalažu za proizvode raznih industrijskih grana kao što su: konzerviranje hrane, jestiva ulja, sprejevi, agrohemija, motorna ulja, boje.

 

 

U asortimanu plastične ambalaže, Sarten nudi proizvode napravljene od PET, PE i PP materijala, kao što je plastična ambalaža za: maziva, poljoprivrednu hemiju (CO-EX), boje , kečap (CO-EX), sredstva za čišćenje i kozmetičke proizvide.

Sarten nudi različite vrste twist-off poklopaca širokog raspona prečnika (38-100 mm) , koji su idealni za različite potrebe kupaca i zadovoljavaju  sve zahteve prehrambene industrije.

Poklopci za tegle proizvedeni su tako da zadovoljavaju sve potrebe prehrambene industrije. Prečnik proizvoda je u  rasponu od 38mm do 100mm.

 

Težimo da u industriji proizvodnje ambalaže za naše klijente stvorimo i isporučimo proizvode vrhunskog kvaliteta i tako povećamo i njihovu vrednost, a sve to uz našu tehnologiju i obučen kadar, koji predstavljaju našu ključnu snagu.

Cilj nam je da u industriji ambalaže budemo najbolji izbor za kupce u Turskoj i okolini, nudeći najkvalitetnije proizvode i odličnu uslugu po povoljnim cenama.

SARTEN AMBALAŽA Paraćin

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Glavica bb, Paraćin

    Objavi Komentar