TISA DOO-Građevinski radovi i industrijski podovi

0 / 5
Uporedi Print

Tisa DOO od 2015. godine primenjuje ISO 9001 – sistem upravljanja kvalitetom i poseduje odgovarajući sertifikat izdat od strane Quality Service (Switzerland).

Od 2015. godine Tisa DOO je nosilac FSC CoC sertifikata odnosno primenjuje najviši nivo poslovanja u skladu sa ekološkim i društvenim kriterijumima.

Savremeni trendovi gradnje sve veću vaznost pridaju podovima. Novi standardi i tehnologije traze da pod bude ravan, gladak, protuklizan, da ne praši, da se lako održava. Firma Tisa d.o.o. nalazi se u Somboru i industrijskim podovima se samostalno bavi od 2003. godine.

Po najsavremenijim standardima i vrhunskom opremom do sada smo izveli preko 1.000.000 m2 raznih sistema. Godine rada i ulaganja, sticanja iskustva, saradnja sa velikim i malim dobavljačima materijala kao i inostranim partnerima, učinili su da Tisa d.o.o. sačuva stabilnost, kooperativnost i profesionalnost, čak i u uslovima nepovoljnim za poslovanje. Svi problemi vezani za industrijske podove često zahtevaju individualni pristup i naš tim stručnjaka vam stoji na raspolaganju.

  • Adresa Kanalska obala 16, Sombor-Bezdan

Objavi Komentar