Mehanizacija Trgomen – Kraljevo

0 / 5
Uporedi Print

Mehanizacija Trgomen – Kraljevo

TRGOMEN MEHANIZACIJA“ DOO je generalni zastupnik za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju za prodaju traktora i građevinskih mašina kineskog brenda FOTON. Uvozimo i distribuiramo FOTON traktore snage 25-125KS, priključne mašine, kombajne za pšenicu, samohodne berače kukuruza, bagere, utovarivače… Takođe, naša firma je i generalni zastupnik za viljuškare kineskog brenda HANGCHA  nosivosti od 1 do 5T. Ovlašćeni smo dileri za prodaju CHERY putničkih vozila.

 

Za sve navedene brendove FOTON, HANGCHA I CHERY vršimo servis i prodaju rezervnih delova u našem prodajno-servisnom centru. Posedujemo mobilnu servisnu službu.

  

PRODAJA REZERVNIH DELOVA I SERVIS ZA TRAKTORE, GRADJEVINSKE MAŠINE I VILJUŠKARE – Na našoj adresi Naselje Ratina 326G u Kraljevu posedujemo servis za sve vrste mehaničarskih i elektromehaničarskih popravki traktorta, građevinskih mašina i viljuškara.

 

Naše ekipe mobilnog servisa vrše usluge redovnih servisa i svih ostalih popravki  za koje postoje uslovi da se obave na terenu kao mobilni servis kod svakog korisnika na celoj teritoriji Srbije, Crne Gore i Makedonije.

  • Adresa Ratina 326 G,Kraljevo

Objavi Komentar