SZTR „LJUBA invest“ je građevinska firma iz Paraćina koja se bavi izvođenjem građevinskih radova visokogradnje i proizvodnjom i prodajom građevinskog materijala. Firma je osnovana 1994. godine i naslednik je porodične tradicije u oblasti građevinarstva.

U krugu firme u ulici Knjaza Miloša bb u Paraćinu se pored direkcije nalazi i armirački pogon, pogon za proizvodnju fertgredica, kalibrisane (paljene) žice i eksera. Preko puta glavne lokacije u istoj ulici nalazi se i stovarište građevinskog materijala. Često se u ulozi investitora i izvođača pojavljuje i sam LJUBA invest gradeći objekte za tržište.

Moderan računski centar obavlja poslove planiranja i pripreme proizvodnje. LJUBA invest se bavi inženjeringom, projektovanjem za svoje potrebe i za potrebe trećih lica, izgradnjom građevinskih stambenih i poslovnih objekata, proizvodnjom armatura i fertgredica, proizvodnjom žičanih elemenata (armaturne mreže, binora za fertgredice, paljene žice i eksera) i prodajom svih vrsta građevinskih materijala.

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 - -
  • Adresa Knjaza Miloša bb, Paraćin

Objavi Komentar