Izrada fontana – Izvor Džavrić

5.00 / 5
Uporedi Print

Izrada fontana – Izvor Džavrić

SZR Izvor Džavrić poseduje više od jedne decenije dugo iskustvo projektovanja, izrade i montaže fontana od prirodnog kamena koji su namenjene kako za unutrašnju dekoraciju, tako i za dvorišta. Osim fontana različitih oblika i gabarita, u okviru naše zanatske radnje bavimo se izradom jezera, vodenih zidova, staza, žardinjera, stepenica i česmi kojima možete da oplemenite Vaš vrt ili dvorište.

Ukoliko želite da unesete deo prirode u Vaš dom, Izvor Džavrić nudi usluge osmišljavanja i uređenja unutrašnjeg enterijera jedinstvenim elementima od prirodnog i veštačkog kamena, ili u njihovoj kombinaciji. Takođe, domen našeg rada obuhvata ozelenjavanje dvorišta, kao i izradu alpinetuma od različitih vrsta ukrasnog cveća.

SZR Izvor Džavrić bavi se projektovanjem i montažom:

  • Dvorišnih fontana
  • Unutrašnjih fontana
  • Vodenih zidova
  • Kupola za šampanjac
  • Jezera
  • Staza
  • Žardinjera
  • Česmi

Opustite se nakon napornog dana uz umirujući zvuk prirode u Vašem dvorištu, izaberite dvorišne fontane Izvor Džavrić. Izrađene od prirodnog ili veštačkog kamena, jedinstvenih oblika i gabarita, naše fontane postaće najlepši ukras Vašeg dvorišta koji će oduševiti sve članove porodice i prijatelje. Za kompletan doživljaj, fontane se mogu ukrasiti odabranom vegetacijom, dekorativnim svetlima ili nekim drugim elementima po Vašoj želji.

Pored dvorišnih fontana, radnja Izvor Džavrić nudi i mogućnost projekcije i izrade unutrašnjih fontana različitih oblika i veličina. Naše mini unutrašnje fontane izrađuju se u kombinaciji gline, zelenila i prirodnog kamena, a mogu se i dodatno ukrasiti biljnom ili svetlosnom dekoracijom. Sve fontane se rade sa odvodom radi lakšeg održavanja.

Još jedna usluga koju nudi zanatska radnja Izvor Džavrić jeste uređenje enterijera jedinstvenim i zanimljivim vodenim stubovima koji predstavljaju praktično rešenje za poslovne prostore, kafiće, restorane, bašte… Vodeni zid se može ukrasiti imenom ili logotipom Vaše firme, što u kombinaciji sa svetlosnim diodama daje neverovatan doživljaj.

Oplemenite dvorišni ili unutrašnji prostor lepo aranžiranim dekorativnim elementima od prirodnog kamena različitih vrsta i boja, koji Vas očekuju u našoj ponudi: kamene saksije, žardinjere, alpinetumi od ukrasnog bilja u kombinaciji sa četinarima i sl.

Takođe, bavimo se prodajom i iznajmljivanjem fontana (stalka) za šampanjac.

Fontane Izvor Džavrić krase kafiće, restorane, hotele, tržne centre, svečane sale, igraonice, kao i privatna dvorišta mnogobrojnih zadovoljnih klijenata koji su naša najbolja preporuka. Unesite i Vi dah prirode u Vaš prostor!

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 07-18h

nedelja neradni dan

Izrada fontana – Izvor Džavrić, Vodovodska II deo 40c, Beograd

Kontakt: 064/244-16-42; 060/53-62-400

e-mail: [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 18:00 07:00 - 18:00 07:00 - 18:00 07:00 - 18:00 07:00 - 18:00 07:00 - 18:00 -
  • Adresa Vodovodska II deo 40c , Beograd

Objavi Komentar