Servis Za Rashladne Sisteme Alokin ‘S Sombor

0 / 5
Uporedi Print

Servis Za Rashladne Sisteme Alokin ‘S Sombor

Alokin ‘S je preduzeće koje se bavi trgovinom, montažom i servisom rashladne. Sedište kompanije Alokin ‘S nalazi se u Somboru. Visok kvalitet proizvoda i usluga, široka ponuda i pristupačne cene svrstavaju nas u jednu od vodećih firmi iz te oblasti na teritoriji Srbije.

 

Uvozimo i distribuiramo cieli spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne delove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje.

 

Naše stručno osoblje će Vam pružiti podršku pri odabiru optimalne opreme, brzo i u roku je isporučiti, izvršiti montažu, pružiti svu potrebnu tehničku podršku i osigurati puštanje u pogon.

 

Kada se radi o specijalizovanim zahtevima, u saradnji sa stranim partnerima pružamo brzu i kvalitetnu isporuku i montažu opreme.

Zastupnici smo vise renomiranih firmi koje se bave proizvodnjom opreme za rashladnu tehniku. Na lageru imamo sve komponente za izgradnju velikih i malih rashladnih komora, kao i rashladnih sistema.

 

Tokom eksploatacije kroz vlastiti servis i razgranatu servisnu mrežu osiguravamo rezervne delove i servisnu podršku za celi prodajni program.

 

  • Adresa Belog Goluba , Sombor

Objavi Komentar