Šlep služba Mladen Šabac

5.00 / 5
Uporedi Print

Šlep služba Mladen Šabac

Šlep služba Mladen je pouzdan partner kada Vam zatreba brza i profesionalna usluga prevoza vozila na celoj teritoriji Srbije. Bilo da Vam je potrebno šlepanje automobila, motocikala ili kombija, naša služba stoji Vam na raspolaganju za sve usluge 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Svesni činjenice koliko je neprijatno kada Vam vozilo stane nasred puta, trudimo se da na sve pozive odgovorimo u rekordno kratkom roku. U našem voznom parku nalaze se pouzdana šlep vozila i nove šlep prikolice sa kompletnom opremom.

Raspolažemo sa prikolicama različitih dimenzija tovarnog prostora: 4x2m, 4,5x2m i 8x2m, a posedujemo i prikolicu sa punim (ravnim) patosom.

Još jedna mogućnost koju nudi šlep služba Mladen jeste iznajmljivanje prikolica, po pristupačnoj ceni. Važno je naglasiti da su prikolice uredno registrovane i poseduju sve neophodne papire za vožnju širom zemlje.

Pozovite nas i uverite se u brzinu, kvalitet i profesionalnost naše usluge. Verujemo da ćete i Vi postati jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

  • Adresa Vuka Karadzića 42, Bogosavac

Objavi Komentar