Šlep služba Bogdan- Zrenjanin

0 / 5
Uporedi Print

Šlep služba Bogdan- Zrenjanin

Šlep služba u Zrenjaninu – Bogdan, pruža usluge prave i brze pomoći na putu, uz:
– Šlepovanje automobila
– Šlepovanje automobila iz inostranstva
– Šlepanje kombija
– Šlepanje dostavnih vozila
– Šlepovanje čamaca
– Šlepovanje motora
– Šlepovanje traktora
– Šlepovanje priključnih mašina traktore
– Šlepanje poljoprivredih mašina
– Uvoz automobila iz inostranstva
– Carinjenje automobila iz inostranstva

 

U bilo koje doba dana ili noći, ako Vam je potrebna pouzdana šlep služba – pozovite nas! Šlep služba Bogdan, dugi niz godina posluje na teritoriji naše zemlje i inostranstva i broji mnoštvo zadovoljnih klijenata.

 

Kada se desi nenadana i neprijatna situacija kvara vozila na putu, bilo da se radi o kombiju, autu, dostavnom vozilu, čamu, motoru, traktoru, poljoprivrednoj mašini i slično, naša firma je tu da Vam pomogne. Za veoma kratak period od Vašeg poziva, doći ćemo na adresu na kojoj se nalazite i odšlepati vozilo do željene adrese.

 

Osim na našim putevima, bavimo se i šlepanjem automobila iz inostranstva, pouzdano, efikasno i profesionalno. Takođe, od pomoći Vam možemo biti i kada Vam je potreban uvoz i carinjenje automobila iz inostranstva.

 

Ističemo se sa odgovornim pristupom, brzom reakcijom i dolaskom, kao i sa maksimalno korektnim odnosima sa klijentima. Sa željom da Vam budemo prva i pravovremena pomoć na putu u različitim situacijama, naše usluge smo usmerili ka potrebama vlasnika motornih vozila, vlasnika plovila i priključnih i poljoprivrednih mašina, u ispravnom i neispravnom stanju

  • Adresa Zrenjanin

Objavi Komentar