Podizači stakla Beograd – Servis i poravka podizača Beograd JOVANOVIĆ

0 / 5
Uporedi Print

Podizači stakla Beograd – Servis i poravka podizača Beograd JOVANOVIĆ

Servis i popravka podižaca stakla Jovanović Beograd vrši popravku podizača stakla najduže za dva sata od Vašeg dolaska u naš servis. Podizači stakla su najčešći problem vozača svih motornih vozila bilo da su u pitanju elektronski ili mahanički i zbog čega Vam naš servis podizača stakla stoji na raspolaganju.

Svojim predanim radom uspešno smo izlazili u susret velikom broju zadovoljnih klijenata tokom proteklih godina minulog rada. Domen naših usluga obuhvata servis i popravku podizača stakala.

Popravka podizača stakla vrši se za sva vozila – Pasat, Audi, BMW, Škoda, Seat, Citroen…

Usled čestog otvaranja i zatvaranja prozora, odnosno spuštanja i podizanja stakala, vremenom dolazi do kvarova podizača stakala. Nemogućnost vozača da otvori prozor u automobilu predstavlja ozbiljan problem sa kojim su se često mnogi od Vas susreli.

Popravka podizača stakala kao i rezervi delovi za iste dostupni su Vam u našem servisu, na osnovu čega smo u mogućnosti da popravku vršimo kvalitetno i pouzdano. Iskusni majstori auto servisa “Jovanović” u mogućnosti su da reše nastali problem sa Vašim podizacima stakla zahvaljujući dugogodišnjem radu i stečenom znanju.

Veoma stručno i profesionalno pristupićemo popravci podizača stakla u Vašem vozilu i obezbediti Vam nesmetano funkcionisanje istog. Izvršićemo popravku podizača stakla brzo i kvalitetno, u najkraćem vremenskom periodu uz garanciju na naše usluge.

Pored toga takodje se bavimo izradom i ugradnjom različitih vrsta sajli za putnička vozila. Najveći izbor kvalitetnih sajli za automobile na jednom mestu očekuje Vas u auto servisu “Jovanović”.

Podizači stakla Beograd – Servis i poravka podizača Beograd JOVANOVIĆ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 14 55 361
email: podizacistakala@gmail.com 

  • Adresa Prvomajska 36z, Beograd, Srbija

Objavi Komentar